babagan kita

GROUP LEEK, didegake ing taun 2009, kasusun saka 5 perusahaan bawahan, kalebu JIANGXI LEEK VEHICLES CO., LTD (Singkat Grup LEEK), IM IMF Guangfeng Xiaoni & Ex. Co., Ltd., Langfang Leek Vehicles Co., Ltd., lsp., uga nyiyapake Jingying Trading Co., Ltd. lan LUKE Industrial Co., Ltd. ing jaban rangkah Bangladesh ing 2016, sing ditrapake kanggo nggoleki, ngasilake lan ngekspor kendaraan listrik menyang pasar luar negeri. Produk utama bisa dipérang dadi 5 seri…

more

Perusahaan Kita

chanpan

Warta Industri

  • Pasar Platform EV

    Pasar Platform EV (Komponen: Sasis, Baterai, Sistem Suspensi, Sistem kemudi, Drivetrain, Interior Kendaraan, lan Liyane; Tipe Kendaraan Listrik: Kendaraan Listrik Hibrida lan Kendaraan Listrik Baterai; Saluran Penjualan: OEM lan Aftermarket; Tipe Kendaraan: Hatchback, Sedan, Kendaraan Utilitas, lan Oth ...

  • Pasar Sepeda Kargo

    Pasar Sepeda kargo (Jumlah Rodha: Rodha Loro, Rodha Tiga, lan Rodha Papat; Aplikasi: Panyedhiya Layanan Kurir & Parcel, Suplier Eceran Besar, Transportasi Pribadi, Sampah, Layanan Kotamadya, lan liya-liyane; Propulsi: Sepeda Kargo Listrik lan Diesel / Bensin Sepeda Kargo; lan Pamilik ...

  • Pasar E-Rickshaw - Analisis Industri Global, Ukuran, Bagikan, Wutah, Tren, lan Prakiraan, 2020 - 2026

    E-Rickshaw minangka kendaraan listrik, roda telu sing biasane digunakake kanggo tujuan komersial kanggo ngeterake penumpang lan barang. E-becak uga dikenal kanthi jeneng tuk-tuk listrik lan toto. Nggunakake batere, motor traksi, lan powertrain listrik kanggo ngeterake kendharaan. Ric ...