• pops
  • pops

Motor hub 1000w

Katrangan singkat:

Spesifikasi Nama Barang 48V1000w Hub Motor Voltage 48V Watt Aplikasi 1000W Kanggo Kit Kit Voltase 48V60V Desain Gaya Brushless Roda tunggal Nama produk 17inch 48v 1000w Sepeda Listrik Sepeda Motor Jenis Rem Disk Kecepatan Rem 45-50km / jam Ukuran mbukak 140mm Warna Roda Ireng ukuran 17X2.5 Efisiensi > 83% Torsi 45N.M RPM 450 Sertifikasi IP54 Kelas Waterproof garansi CCC 2 taun Fitur Utama 1. Motor nggunakake sensor torsi kaset internal, ...


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Jeneng Barang 48V1000w Hub Motor
Tegangan 48V
Watts 1000W
Lamaran Kanggo Kit Siklus
Tegangan 48V60V
Desain Tanpa sikat
Gaya Rodha tunggal
Jeneng produk Motor Sepeda Listrik 17inch 48v 1000w
Jinis rem Rem Disk
Kacepetan 45-50km / jam
Ukuran mbukak 140mm
Werna Ireng
Ukuran rodha 17X2.5
Efisiensi > 83%
Torsi 45N.M
RPM 450
Kelas anti banyu IP54
sertifikasi CCC
babar pisan 2 taun

Fitur Utama

1. Motor nganggo sensor torsi kaset internal, sing nduwe ciri mekanik alus, tanggap cepet, linearitas karakteristik sing apik, daya output sing stabil, nyetel kacepetan otomatis, nggawe tunggangan luwih stabil lan kepenak, torsi wiwitan sing gedhe lan anti-blok sing kuwat kamampuan;
2. Kapabilitas kakehan kuwat, sing nyukupi kabutuhan Tonjolan lan penyumbatan kendharaan, lan rotor motor duwe medan magnet permanen sing dhuwur;
3. Kinerja wiwitan sing apik banget, ora ana energi kinetik konsumsi hysteresis, kemampuan torsi torsi sing kuat;
4. Efisiensi kerja sing dhuwur, konsumsi daya sithik lan jarak tempuh sing dawa;
5. Kinerja anti banyu sing apik banget;
6. Ana macem-macem cara nyopir kanggo memenuhi syarat sarat pasar;
7. Low noise lan operasi sing andal;
8. Umur dawa (urip), siklus pangopènan dawa; gampang dijaga.

Produksi liyane sing cocog: kit motor e

vfvfsadw

Kit motor ukurane beda saka pelek: 20 "24" 26 "27,5" 700C 28 "29";

Kontroler cerdas; Throttle; Tuas rem utawa sensor rem; Tampilan; PAS; Baterai;


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KUNJUNG PELANGGAN Warta