• pops
  • pops

Kontroler 18T

Katrangan singkat:

Spesifikasi Nama Barang 18t DC Motor Controller Voltage 48V Watts 1000W Aplikasi 48V1000w hub motor kit kit 1.Jenis: KT 45A ebike controller 2.Voltage: DC 36V 48V 3.Nilai saiki: 22A 4.Maks saiki: 45A 5. Proteksi voltase rendah: DC30V / 40V 6.Mosfet: 18 mosfet DC sinus sinus sinus 7.Ukuran: 235 * 80 * 40mm Detail -Kabel kabel (3 pcs) sambungake karo motor -Kawat sensor kabeh -Kabel baterai (XT60) -Throttle -PAS Sensor -Speed ​​sensor -Konektor rem (2 pcs) -Connecotr 1 (Daya output mung 3W ...


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Jeneng Barang 18t DC Motor Controller
Tegangan 48V
Watts 1000W
Lamaran Kit siklus motor hub 48V1000w

1.Jenis: KT 45A ebike controller
2. Tegangan: DC 36V 48V
3. Rating saiki: 22A
4. Max saiki: 45A
5. Proteksi voltase murah: DC30V / 40V
6.Mosfet: 18 mosfet DC kontrol gelombang sinus
7. Ukuran: 235 * 80 * 40mm

qwdqwd

Rincian

-Kabel kabel (3 pcs) sambungake karo motor
-Kawat sensor kabeh
-Kabel baterai (XT60)
-Throttle
Sensor -PAS
-Sensor cepet
Konektor rem (2 pcs)
-Connecotr 1 cahya (Daya output mung 3W)
-Sambung konektor 2 (Output amba, sambungake batere langsung)
-Kunci listrik
-Tampilake
-Balik
-Krampilan

qdqwdqw

FAQ

1.Q: Apa jumlah sing kudu ditindakake kanggo nggawe logo dhewe?
A: Biasane butuh luwih saka 500 pcs, mula saben regane bisa murah.
Nanging pesanan pelanggan 100 pcs uga bisa nggawe logo sing disesuaikan, nanging regane rata-rata bakal larang.
2.Q: Apa kita bisa nindakake paket sing disesuaikan?
A: Ya, kita nampa paket pelanggan, nanging MOQ uga butuh 500 pcs, utawa rata-rata paket kasebut larang.
3. P: Jam pinten kiriman?
A: Kanggo jumlahe pesanan kurang saka 50 pcs, biasane kita duwe stok, bisa dikirim udakara 5 dina. Yen pesen luwih saka 50 pcs utawa nggawe produk khusus, butuh wektu udakara 2-4 minggu.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KUNJUNG PELANGGAN Warta