• pops
  • pops

Motor hub 350w

Katrangan singkat:

Spesifikasi Nama Barang 36V350W Hub Motor Voltage 36V Watts 350W Aplikasi Kanggo Kit Kit 350W Depan / Belakang motor langsung 1. Motor hub langsung tanpa sikat 2. Brake Rem / Disc cakram 3. Kecepatan sing dirating = 24-32KM / H. 4. Load≤200KG 5. Kabel motor kanthi konektor anti banyu utawa colokan peluru 6. Sensor suhu kanggo Opsional 7. Depan ngisor 100mm, mburi 135mm, kaset mburi 142mm 8.Warna Ireng utawa Sliver 9. Dhukungan Rim 16 inci- 29inch / 700C 10. PAKET 25X45X28cm / 2 pcs 11. WESI 4.4KG Fitur Utama ...


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Jeneng Barang Motor 36V350W Hub
Tegangan 36V
Watts 350W
Lamaran Kanggo Kit Siklus

350W Motor langsung ngarep / mburi 

1. Motor hub langsung tanpa sikat
2. Rem Rem / Disc cakram kasedhiya
3. Kacepetan dirating = 24-32KM / H.
4. Muat≤200KG
5. Kabel motor kanthi konektor anti banyu utawa colokan peluru
6. Sensor suhu kanggo Opsional
7. Depot ngisor 100mm, mburi 135mm, kaset mburi 142mm
8. Werna Ireng utawa Sliver
9. Dhukungan pinggir 16 inci- 29inch / 700C
10. PAKET 25X45X28cm / 2 pcs
11. Bobot 4.4KG

Fitur Utama

1. Umur kerja sing dawa (umur urip), jangka panjang pangopènan; pangopènan sing gampang lan gampang;
2. Ora ana komuterator mekanik ing njero ruangan supaya bledug ora bisa mlebu ing motor lan reliabilitas dhuwur;
3. Kapabilitas kakehan kuwat, sing nyukupi kabutuhan Tonjolan lan penyumbatan kendharaan, lan rotor motor duwe medan magnet permanen sing dhuwur;
4. Kinerja wiwitan sing apik banget, ora ana energi kinetik konsumsi hysteresis, kemampuan torsi torsi sing kuat;
5. Efisiensi kerja sing dhuwur, konsumsi daya sing sithik lan jarak tempuh sing dawa;
6. Kinerja anti banyu sing apik banget;
7. Ana akeh cara nyopir kanggo nyukupi sarat loading ing pasar;
8. Rasio rega kinerja dhuwur.
9. Swara sithik lan operasi sing bisa dipercaya.

FAQ

Q1. Apa aku bisa duwe conto order kanggo kit sepeda listrik?

A: Ya, kita nampani supaya conto kanggo nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

P2. Kepiye babagan lead time?

A: Sampel butuh 7 dina, wektu produksi massal butuh 20-30 dina kanggo jumlahe pesenan.

P3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo pesenan conto?

A: MOQ Kurang, 1 pc kanggo mriksa conto kasedhiya

Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene wektu tekan?

A: EXPRESS, Airline lan pengiriman laut uga opsional. Biasane mbutuhake wektu 3-7 dina / 20-35 dina.

P5. Kepiye cara nerusake pesen?

Kaping pisanan, ayo ngerti syarat utawa aplikasi sampeyan.
Kapindho, kita ngutip miturut sarat utawa saran profesional.
Katelu, pelanggan negesake conto lan nggawe pesanan formal.
Papat, kita ngatur produksi lan nyoba kanthi ketat sadurunge dikirim.

Kaping lima, kirimake barang menyang pelanggan kaya sing wis disepakati.

P6: Apa sampeyan menehi jaminan produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 2 taun kanggo produk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KUNJUNG PELANGGAN Warta