• pops
  • pops

48V1000W 18T-24T Controller

Katrangan singkat:

Jeneng Barang Spesifikasi: 48V750W 18 Tabung / 24 Tabung Brushless Controller Merek: LUKE, LEEK EV, lan OEM ing merek sing dibutuhake Under voltase: 38V (± 0,5V) Saiki: 45A (± 1A) / 50A (± 1A) Ukuran: 30 CM * 14CM * 8.5CM (Ukuran kothak) Fitur: Telung kacepetan (dhuwur, medium, murah) Instrumen kasebut nuduhake Rem rem Rem tinggi nglawan sistem nyolong pangayoman Swara pangayoman volatilisasi Ap ...


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Jeneng barang: 48V750W 18 Tube / 24 Tube Brushless Controller
Merek: LUKE, LEEK EV, lan OEM ing merek sing dibutuhake
Ing voltase: 38V±0,5V
Saiki: 45A (±1A) / 50A (±1A)
Ukuran: 30 CM * 14CM * 8.5CM (Ukuran kothak)
 

 

 

 

 

Fitur:

Telung kacepetan (dhuwur, medium, kurang)
Instrumen nuduhake
Rem remeh
Rem dhuwur
Ngawal saka sistem nyolong
Aburitan
Fungsi sinau mandhiri
Suhu proteksi output yaiku 95 ° C
Liwat proteksi saiki
Proteksi arus sirkuit cendhak
Liwat proteksi volatilisasi
Aplikasi: Kanggo kit motor becak, skuter e, sepeda e, becak becak, becak listrik

FAQ

1. Apa sing bisa sampeyan tuku saka kita?
Motor, kontroler, poros mburi, throttle, converter, switch bar switch, shocker, nangani T, lampu kepala, lampu LED, kunci kunci, meter speedo, poros depan, bantalan, pelek, penutup pelek, ban, pegangan, kabel kabel, tangan rem, rem rem sikil, istirahat lengen, sungu ngarep, flasher, tutup gagang, saklar rem, kothak gir diferensial, tanduk mbalik, kawat rem, sepatu rem, piring rem, lsp. kanggo becak utawa skuter.

2. Napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?
A. Tingkat Profesional: Kita produsen profesional Auto Parts, lan duwe pengalaman ekspor luwih saka 15 taun
B. Kapasitas Pangembangan: Kita wis ngembangake luwih saka 3000 unit anyar sajrone 15 taun kepungkur lan terus berkembang saben wulan

3. Layanan apa sing bisa diwenehake?
Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF, EXW, FAS, CIP, FCA, CPT, DEQ, DDP, DDU, Pengiriman Ekspres, DAF, DES ;
Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, CNY;
Tipe Pembayaran sing Ditampa: T / T, L / C, D / P, D / A, MoneyGram, Kertu Kredit, PayPal, Western Union, Cash, Escrow;
Basa: Inggris, Cina, Spanyol, Jepang, Portugis, Jerman, Arab, Prancis, Rusia, Korea, Hindi, Italia

vdsvwv
vedwqda
fqwfqf

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita