• pops
  • pops

48V500W 12T Controller

Katrangan singkat:

Jeneng Barang Spesifikasi: 48V650W 12Tube Controller Ing voltase: 41.5V (± 0,5V) Saiki: 31A (± 1A) Ukuran: 26,5 CM * 13.5CM * 5.5CM (Ukuran kothak) Panggunaan: Kanggo kit motor becak pedal Ngalih frekuensi dhuwur lan tetes voltase ultra-kurang nyedhiyakake efisiensi dhuwur lan operasi bisu. Pemasangan lan kabel sing gampang nganggo konektor push-on kanggo sinyal kontrol lan bus tembaga padat sing dilapisi kanggo sambungan listrik. Kompatibel karo potensiometer loro kabel utawa throttle voltase. Kesalahan throttle ...


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Jeneng barang: 48V650W 12Tube Controller
Ing voltase: 41.5V±0,5V
Saiki: 31A (±1A)
Ukuran: 26.5 CM * 13.5CM * 5.5CM (Ukuran kothak)
Panggunaan: Kanggo kit motor becak pedal

Ngalih frekuensi dhuwur lan ngeculake voltase ultra-kurang nyedhiyakake efisiensi dhuwur lan operasi bisu.
Pemasangan lan kabel sing gampang nganggo konektor push-on kanggo sinyal kontrol lan bus tembaga padat sing dilapisi kanggo sambungan listrik.
Kompatibel karo potensiometer loro kabel utawa throttle voltase.
Sirkuit perlindungan kesalahan katup mateni kontroler yen kabel throttle dadi mbukak.
Fitur mateni pedal sing dhuwur ngalangi operasi kontrol yen tombol diuripake nalika katup diterapake.
Plug diode rem internal menyang kontroler.
Perlindhungan termal lan sirkuit kompensasi nyedhiyakake wates saiki sing tetep ing kisaran operasi lan sajrone suhu mudhun / kurang; ora ana kekuwatan sing tiba-tiba ing kahanan termal.
Fungsi pengurangan voltase nglindhungi voltase batere sing sithik, kalebu voltase kurang amarga beban eksternal.
Gampang diprogram liwat Model CURTIS 1313-4331 Programmer sing dienggo Tangan utawa Stasiun Pemrograman PC 1314.
Perumahan sing diekstrusi aluminium anodifikasi kasar memenuhi standar panyegelan lingkungan IP65 kanggo digunakake ing lingkungan sing keras.

Pengepakan

Kemasan CKD dikemas nganggo karton lan kemasan SKD biasane dikemas nganggo pigura kayu utawa wesi. Yen ana syarat khusus, monggo ngobrol karo wong sing adol.

fqffs

Kauntungan Kita

1. Departemen R & D : Kita duwe tim R&D sing kuwat kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing bidang kayata listrik, elektronik, piranti lunak, mesin, otomasi, lsp.
2.Produksi Center: Piranti pemrosesan sing lengkap bisa njamin akurasi; Sistem semat kawat otomatis majeng yaiku supaya konsistensi; Lini produksi semi-otomatis bakal nambah produktivitas.
3.Motor Produksi: lini produksi semi-otomatis: luwih saka 80% otomatisasi; 60 set ing siji shift; produksi taunan: 15.000; maks. produksi taunan: 45.000 set
4. Produksi Kontroler: lini produksi kontrol semi-otomatis: luwih saka 80% otomatis; 100 unit ing sak shift
5. Manajemen Mutu: Departemen jaminan kualitas bakal ngawasi proses produksi lan peralatan tes bisa njamin kualitas produk.

ffqwfa

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita