• pops
  • pops

48V750W 15T Controller

Katrangan singkat:

Jeneng Barang Spesifikasi: 48V750W 15Tube Controller Merek: LUKE, LEEK EV, lan OEM ing merek sing dibutuhake Under voltase: 41.5V (± 0,5V) Saiki: 35A (± 1A) Ukuran: 26.5 CM * 13.5CM * 5.5CM (Ukuran kothak) Aplikasi: Kanggo kit motor becak pedal, skuter, sepeda, becak becak, FAQ trisik listrik Q: Apa syarat pembayaran sampeyan? A1: Nalika pesenan kurang saka 5000USD, 100% TT Advance. A2: Yen ing ndhuwur 5000USD, setoran 50%, saldo sadurunge dikirim kanthi TT. A3: Kajaba TT, kita uga nampa L / C, Wester ...


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Jeneng barang: 48V750W 15Tube Controller
Merek: LUKE, LEEK EV, lan OEM ing merek sing dibutuhake
Ing voltase: 41.5V±0,5V
Saiki: 35A (±1A)
Ukuran: 26.5 CM * 13.5CM * 5.5CM (Ukuran kothak)
Aplikasi: Kanggo kit motor becak pedal, skuter e, sepeda e, becak becak, becak listrik

FAQ

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A1: Nalika pesenan kurang saka 5000USD, 100% TT Advance.
A2: Yen ing ndhuwur 5000USD, setoran 50%, saldo sadurunge dikirim kanthi TT.
A3: Kajaba TT, kita uga bakal nampa L / C, serikat Barat, paypal, moneygram.

P: Jam pinten kiriman sampeyan?
A1: Kanggo item stok, wektu pangiriman kira-kira jam 7 dina;
A2: Kanggo item umume pesenan cilik, wektu pangiriman kira-kira jam 7-15 dina;
A3: Kanggo pesanan umume barang-barang umume, wektu pengiriman udakara 20-30 dina;
A4: Kanggo nggawe barang khusus, miturut kahanan nyata sing dibahas karo wong sing adol.

P: Apa sampeyan bisa nawakake OEM utawa ODM?
A: Ya, kita bisa! Nanging kita butuh klien menehi gambar utawa conto sing jelas.

P: Apa perusahaan bisa nawakake layanan saben lawang?
A: Ya, kita bisa nawakake layanan lawang kanggo lawang ora mung ekspres, uga pengiriman segara.

ffas
bfdbe
rgthdw
yjfsfaw

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita