• pops
  • pops

Kontroler 6T

Katrangan singkat:

Spesifikasi Nama Barang 6T DC Motor Controller Voltage 36V Watts 350W Aplikasi 36V350w hub motor Siklus kit Ebike kontroler kanggo kit motor listrik sepeda listrik 6 mosfet ing njero kendhali, konektor anti banyu lan konektor reguler kanggo milih. Gelombang kuartal minangka standar, coba wenehake manawa sampeyan pengin jinis gelombang sinus. Iki cocog karo perjanjian LED / LCD KUNTENG. Kita uga nyedhiyakake kasus kontrol kanggo ngemot kontroler. Kontrol bakal dikirim sawise nyoba B ...


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Jeneng Barang 6T DC Motor Controller
Tegangan 36V
Watts 350W
Lamaran Kit siklus Siklus motor 36V350w

Kontrol Ebike kanggo sepeda motor kit listrik

6 mosfet ing njero kendali, konektor anti banyu lan konektor biasa sing bisa dipilih. Gelombang kothak minangka standar, wenehake manawa sampeyan pengin jinis gelombang sinus.

Iki cocog karo perjanjian LED / LCD KUNTENG.

Kita uga nyedhiyakake kasus kontrol kanggo ngemot kontroler.

Kontrol bakal dikirim sawise dites

fqwsad

Anyar

Bahan casing: Aluminium

Ukuran: udakara 103 * 70 * 35mm

Voltase sing dirating: DC 36V / 48V

Daya sing dirating: 350W

Saiki: 16-18A

Model sing ditrapake: sepeda listrik, skuter listrik.

Fitur

Perlindhungan anti-coast, vercurrent.

Identifikasi otomatis 36V lan 48V.

Identifikasi sensor Hall kanthi otomatis.

Identifikasi kanthi otomatis sudut Fase 60 derajat lan 120 derajat.

Tingkat rendah / rem E-ABS.

Tingkat dhuwur / rem E-ABS.

Kontroler motor tanpa sikat.

Desain kompak supaya gampang dipasang.

Dienggo awet

CARA Milih KONTROLLER?
Deleng dhisik level voltase batere mobil listrik sampeyan, sing cocog karo kontrol voltase sing dipilih, deleng ukuran kontroler sing digunakake sadurunge, kayata saiki yaiku kontroler 16A-18A 350W, kontroler 22A-24A yaiku 450W, pengontrol 28A -30A yaiku 500W, 31A-33A yaiku kontroler 600W, 33A-35A yaiku kontroler 800W, 36A-38A yaiku kontroler 1000W, 40A-43A minangka kontroler 1200W, 50A udakara 2000W kontroler. Kontroler pilihan kasebut, yen mobil asli yaiku kontrol 350W, luwih becik nggunakake luwih gedhe, mula sampeyan bisa nggunakake kacepetan motor lan tenaga paling dhuwur.

FITUR CONTROLLER DC BRUSHLESS DC Fungsi canggih kanggo mriksa keamanan.
• Intelijen karo mikroprosesor kuat.
• Program Bluetooth kasedhiya.
• jarak lelungan sing maksimal saben pangisian daya batere.
• Umur batere sing luwih dawa.
• Sensor posisi aula 60 derajat utawa 120 derajat.
• Fungsi diagnostik cerdas.
• Kinerja anti-gangguan lan anti-kejutan sing unggul.
• Fungsi pelayaran manual
• Fungsi pelayaran otomatis.
• Fungsi pilihan wiwitan sing angel / alus.
• 3 fungsi kacepetan (50% -80% -100% utawa volume liyane)
• fungsi rem EBS.
• Fungsi mbalikke
• Fungsi jaringan.
• fungsi pilihan Maju / mbalikke
• Fungsi anti-pencurian.
• Fungsi matesi kacepetan
• Voltase kurang & proteksi voltase luwih dhuwur
• Liwat proteksi sing digawe panas.
• Fungsi proteksi kesalahan throttle nalika miwiti.
• Fungsi proteksi kesalahan throttle nalika mlaku.

 

FITUR CONTROLLER DC MOTOR BRUSHLESS Nggunakake MPU sing cerdas.
Konsumsi energi sithik ing Kecepatan dhuwur, kanthi sirkuit PWM sing mbenerake sinkron.
Fungsi watesan batere saiki bisa nambah umur batere.
Saiki miwiti amba nyedhiyakake kacepetan wiwitan sing dhuwur.
Kinerja anti-gangguan lan anti-kejutan sing unggul.
Status LED nuduhake macem-macem informasi kesalahan, mbantu pangguna diagnosis lan njaga kontrol kanthi gampang.
Kanthi fungsi proteksi batere, bisa nglindhungi voltase kurang & voltase kanthi nyuda utawa ngethok output batere saiki.
Kanthi fungsi proteksi termal, sirkuit pangreksan & kompensasi termal iki nyedhiyakake watesan saiki sing tetep / luwih saka kahanan suhu, saengga bisa nglindhungi kontroler lan batere kanthi apik.
Kompatibel karo sensor aula 60 ° / 120 ° ing kalorone.
Fungsi proteksi throttle mateni kontrol yen kabel throttle dadi mbukak, uga bisa nyegah operasi kontrol yen tombol listrik diuripake nalika throttle ditrapake (Kanggo opsional).
Fungsi cruise manual / cruise otomatis kasedhiya (Kanggo opsional).
Pencocokan otomatis karo kabeh jinis motor.
Mode wiwitan alus / cepet sing bisa dikonfigurasi.
Fungsi nganyari online / offline kasedhiya.

FUNGSI REGULER DC MOTOR CONTROLLERS DC BRUSHLESS Konfigurasi liwat / ing proteksi voltase
fungsi nawakake ngawasi saiki batere kanthi wektu nyata (Kanggo opsional)
Penyesuaian saiki kanthi periodik nyedhiyakake voltase nglindhungi tarif mikrosekond.
Kanthi sensor termal kanggo ndeteksi informasi termal apa wae.
Efek sistem rem EABS sing bisa dikonfigurasi kanthi sinyal rem sing kuwat / ringkih (Kanggo opsional)
Fungsi mbalikke keamanan, kacepetan mbalikke bisa disetel nganti 30% nganti 50% saka kacepetan maju
Nyedhiyakake + 5V kanggo sensor aula kanthi nglindhungi saiki,
Operasi Terusake, Netral lan Mbalik Konfigurasi (Kanggo opsional)
3 akses kabel pamrentah kanthi kacepetan, sumber tambahan + sumber daya 5V
Akses 5 kabel konektor sensor aula, ora kasedhiya aplikasi sensor aula kanggo opsional
Sistem ngawasi saiki batere kanthi wektu nyata manawa saiki output ora bakal ngluwihi batere sing digunakake saiki.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KUNJUNG PELANGGAN Warta