• pops
  • pops

Babagan Kita

Guangfeng Xiaoni Trading Im. & Ex. Co., Ltd.

Ngadeg ing posisi pelanggan kanggo memenuhi tuntutane, mesthi dadi dhasar konsep kerjasama ing Grup LEEK. Sugeng Rawuh Kunjungan! 

GROUP LEEK, didegake ing taun 2009, kasusun saka 5 perusahaan bawahan, kalebu JIANGXI LEEK VEHICLES CO., LTD (Singkat Grup LEEK), IM IMF Guangfeng Xiaoni & Ex. Co., Ltd., Langfang Leek Vehicles Co., Ltd., lan liya-liyane, uga nyiyapake Jingying Trading Co., Ltd. lan LUKE Industrial Co., Ltd. ing luar negeri Bangladesh ing taun 2016, sing ditrapake kanggo nggoleki, ngasilake lan ngekspor kendaraan listrik menyang pasar luar negeri. Produk utama bisa dipérang dadi 5 seri: 1. Sepeda listrik kanggo kargo lan penumpang; 2. Suku cadhangan sepeda motor listrik; 3. Skuter listrik; 4. Suku cadhangan kanggo motor; 5. Suku cadang kanggo siklus;

vas

Ndhukung semangat persatuan, kerja sama, lan inovasi, Grup LEEK ngupayakake kabeh riset, nggawe lan ngembangake desain produk anyar kanggo memenuhi tuntutan ing macem-macem pasar. Kanthi merek LEEK EV sing kadaptar, Grup LEEK ngekspor produk menyang kabeh negara ing saindenging jagad, sawise entuk kuota ing pasar jaban rangkah. Ing industri kendaraan listrik, Grup LEEK lan LEEK EV misuwur kanthi kualitas apik, penampilan sing apik, lan kreativitas. Kajaba iku, layanan sing apik banget uga diakoni para pelanggan, kayata kanggo layanan purna jual sing ora umum ing lokal.