• pops
  • pops

Plate Rem

Katrangan singkat:

Spesifikasi Nama Barang: Scooter Front Brake set Ukuran: 80 saben1101212 Warna: Sliver, Black Hole Diameter: 10/12/14/16mm Material : Besi, paduan aluminium Mode rem: Tipe Mekanik: rem servo Paket: 1 set / kothak warna MOQ: Aplikasi 500sets: Skuter, Sepeda Motor, Kemampuan Pasokan Sepeda: 200000 set saben Sasi khusus kasedhiya Packing and Shippment: Detail Packaging Packing Neutral utawa Miturut panjaluk pelanggan Po ...


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Jeneng barang: Rem Depan Skuter
Ukuran: 80110125
Werna: Sliver, Ireng
Diameter Lubang: 10/12/14/16mm
Materi Besi, paduan aluminium
Mode rem: Mekanik
Jinis: rem servo
Pengumuman: Anti banyu
Bobot: 680g
Paket: Kothak 1set / warna
MOQ: 500set
Aplikasi: Skuter, Sepeda Motor, Sepeda

Kemampuan Pasokan:
200000 set saben Sasi khusus kasedhiya

Pengepakan lan Kiriman:

Rincian Kemasan
Paket netral utawa Miturut panjaluk pelanggan
Pelabuhan: Shanghai / Ningbo / Yiwu / Guangzhou
Wektu Pangiriman:

Jumlah (Pcs)

1 - 50000

> 50000

Est. Wektu (Dina)

10

Kanggo dirembug

zxcwqdw

Kauntungan Kita

1. Kualitas Tinggi & Rega Paling Apik
2. Produk sing Disesuaikan Kasedhiya
3. Tim Pengembangan Profesional kanthi Teknologi Inti Utama
4. Proses Tes & Jaminan Kualitas sing ketat
5. Pengalaman Bagian Otomatis 21 Taun
6. Layanan Online 24-Jam

Janji Kita:

A. Nawakake Rega Paling Kompetitif kanggo Pelanggan
B. Mesthekake Kualitas Produk sing Apik banget
C. Ngirim Produk tepat waktu kanthi Paket sing Apik
D. Nyadari Hasil Win-Win lan Kerja Sama Suwe


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KUNJUNG PELANGGAN Warta