• pops
  • pops

Sepatu Rem

Katrangan singkat:

Spesifikasi Nama Barang: Scooter Brake Shoe Color: Sliver, Black, Yellow, Red Type: Disc brake Material: Serat karbon keramik atose lapisan: 1kn / c㎡ Tahan suhu: 650 ° C Ukuran: 67 * 25 * 36mm utawa kustomisasi Karakteristik: Ora ana swara, tanpa bubuk Bobot: 300g Paket: 1 set / Plastik kothak MOQ: Aplikasi 500sets: Skuter, Sepeda Motor, Pitunjuk Produk Sepeda 1. Efek Rem Eksklusif Bantalan rem kita nggunakake desain chamfering supaya pas, lan ...


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Jeneng barang: Sepatu Scooter Brake
Werna: Sliver, Ireng, Kuning, Abang
Jinis: Rem cakram
Bahan: Serat karbon keramik
Atose lapisan: 1kn/ c
Tahan suhu: 650° C
Ukuran:  67 * 25 * 36mm utawa ngatur
Karakteristik: Ora rame, ora bubuk
Bobot: 300g
Paket: 1set / Kothak plastik
MOQ: 500set
Aplikasi: Skuter, Sepeda Motor, Sepeda

Pitepangan produk

vvwfqwf

1. Efek Rem Apik
Bantalan rem kita nggunakake desain chamfering supaya pas, lan bahan keramik sing bisa ngasilake efek rem sing kuat lan umur luwih dawa.

2. Perawatan Profesional
Gunakake bahan keramik premium kanthi manufaktur cetakan presisi tinggi lan perawatan panas profesional, saben langkah bisa dikontrol kanthi ketat.
3. tahan suhu dhuwur
Tahan tempersture dhuwur nganti 650 ℃ solt bisa mbusak bledug lan nambah kinerja dissipation panas.

4. Kontrol Noice lan nglindhungi Disc
Formula metall-low iku grapyak karo disk, lan chamfer nyuda swara lan bledug.

5.Sistem kontrol kualitas ketat
Saben prosedur produksi produk dites kanthi ketat dening para insinyur kanggo njamin kualitas produk

42363457

Pembayaran lan Pangiriman

Cara Pembayaran: T / T, L / C, West Union, MoneyGram, Paypal, Alipay, Wechat lsp
Pangiriman: 15 dina sawise advance utawa gumantung saka jumlahe

Kauntungan perusahaan

Kantor pusat LEEKGROUP dununge ana ing Guangfeng, Shangrao, Provinsi Jiangxi, pabrik kasebut kalebu udakara 20000 meter persegi, utamane ngasilake kendaraan listrik lan bagian inti utama kendaraan listrik: motor, kontroler, pangisi daya lan perakitan kendaraan listrik; produk utamane diekspor menyang negara-negara Asia Tenggara lan Afrika. Merek perusahaan "Luke" dhewe wis dadi merek paling laris ing Bangladesh.

Saiki kita duwe telung seri:
1. Sepeda listrik / CNG / Bensin kanggo momotan lan penumpang
2. Sepeda reresik listrik
3. Mobil mangan elektrik

Kanggo mesthekake kualitas lan ngetutake standar pamrentah, kita yakin karo kualitas saben mobil. Liwat upaya, kabukten manawa produk duwe fungsi sing bisa diandelake kanthi kualitas sing sampurna lan tampilan sing apik banget. Sanalika layanan sing apik banget lan diakoni para pelanggan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KUNJUNG PELANGGAN Warta