• pops
  • pops

Motor sikat

Katrangan singkat:

Spesifikasi Nama Barang 24v 250w Brush Motor Voltage 24V Watts 250w Aplikasi Kanggo Siklus Kit Modul: LK001 LK002 Dinilai 250w 250w 350w 350w Rated Voltage 24vdc 35vdc 24vdc 36vdc Rated Speed ​​3000RPM 3000RPM 3000RPM 3000RPM 3000RPM No Load Speed ​​3850RPM 3850RPM 3850RPM 3850RPM 3850RPM 9.0A ≤18.7A ≤12.5A Ora Ana Beban Saiki .22.2A ≤2.0A ≤2.2A ≤2.0A Torsi Rated 0.8Nm 0.8Nm 1.11Nm 1.11Nm Efisiensi ≥78% ≥78% ≥78% ≥78% Ration Gear 1: 9.78 Iki ...


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Jeneng Barang Motor Sikat 24v 250w
Tegangan 24V
Watts 250w
Lamaran Kanggo Kit Siklus

 

Modul: LK001 LK002
Daya Rated 250w 250w 350w 350w
Tegangan sing Dhewe 24vdc 35vdc 24vdc 36vdc
Kacepetan Dirating  3000RPM 3000RPM 3000RPM 3000RPM
Ora Kecepatan Beban  3850RPM 3850RPM 3850RPM 3850RPM
Dirating saiki ≤13.4A ≤9.0A ≤18.7A ≤12.5A
Ora Ana Beban Saiki 2.2A 2.0A 2.2A 2.0A
Torsi sing Dirating 0,8Nm 0,8Nm 1.11Nm 1.11Nm
Efisiensi ≥78% ≥78% ≥78% ≥78%
Jatah gir 1: 9,78

Motor iki minangka motor gir sing kanthi kothak gir pangurangan, kecepatan outpute alon-alon nanging torsi gedhe, mula ora bisa mlaku kanthi cepet.

eqdwd

350W sikat gigi DC motor kit kalebu:
1). 1 x 350W motor sikat
2). 1 x kontroler motor kanthi kabel sekring
3). 1 x gagang katup
4). 1 x ngalih tombol
5). sawetara konektor


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KUNJUNG PELANGGAN Warta