• pops
  • pops

Diferensiasi Rantai-drive

Katrangan singkat:

Spesifikasi Nama Barang: Rantai-drive Beda As roda Belakang Rantai: Besi, Panjang Baja: 75cm / 85cm / 95cm / 105cm Rem: Drum Brake 160/180 Aplikasi: Kanggo trisik-drive trisik listrik Bedane drive chain cilik kanggo tricycle mung bobote 5kg , biasane digunakake kanggo rantai roda tiga. Gigi roda rantai no. yaiku untu spline diferensial 43teeth utawa 41teeth, 6teeth utawa 22teeth spline ing sisih output diferensial iki bisa digunakake kanthi trike motor kanthi bobote kurang saka 500kg ...


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Jeneng barang: As roda mburi mbedakake Chain-drive
Bahan: Wesi, Baja
Dawa: 75cm / 85cm / 95cm / 105cm
Rem: Rem Drum 160/180
Aplikasi: Kanggo becak rantai listrik

Bedane drive rantai cilik kanggo tricycle mung bobote 5kg, biasane digunakake kanggo chain drive tricycle.
Gigi roda rantai no. yaiku 43 gigi utawa 41 gigi
untu spline diferensial, 6teeth utawa 22teeth spline ing sisih output
diferensial iki bisa digunakake nganggo trike motor sing bobote kurang saka 500kg
cangkang kasebut digawe saka wesi cor, lan gir diferensial digawe ing 20CrMnti kanthi nyolong lan mateni.

yen sampeyan butuh batang cv, utawa diferensial slip winates, kita uga bisa menehi sampeyan.

Kauntungan Kita

1. Desain novel lan macem-macem gaya.
2. Bahan sing apik banget.
3. desain profesional lan animasi.
4. bahan lan peralatan sing disenengi lingkungan.
5. Nyedhiyakake kualitas lan layanan paling apik.
6. Layanan purna jual sing luar biasa lan memuaskan.
7. Werna, ukuran lan sapiturute bisa disetel minangka syarat sampeyan.
8. Pesenan mayoritas cilik bisa ditampa.
9. Pesenan sampeyan bakal ditampa kanthi semangat.

gbde
fefqwf
bgfqwq

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita