• pops
  • pops

Kit siklus 3

Katrangan singkat:

Spesifikasi Nama Barang 48V1000W Hub Motor Siklus kit Tegangan 48V Watt 1000W Controller 18T DC Motor Controller 1000W 48V 60V 72V Brushless Hub Langsung Motor Sepeda Listrik Kit Konversi • Daftarkan menyang mburi listrik lan roda ngarep kanthi 135-170mm bingkai dropput • Cocog kanggo 20in / 26in /27.5in/28in//700C sepeda • Motor hub DC brushless berkualitas tinggi, 48V / 60V / 72V kasedhiya, kacepetan paling dhuwur saka 50-75 km / jam, nyukupi persyaratan beda kecepatan maksimum • tampilan LCD SW900 kanggo nuduhake ...


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Jeneng Barang Kit Siklus Motor 48V1000W
Tegangan 48V
Watts 1000W
Kontroler 18T DC Motor Controller

1000W 48V 60V 72V Brushless Direct Hub Motor Electric Bicycle Kit Konversi
• Ndhaptar ing mburi sepedha listrik lan rodha ngarep kanthi pola bingkai 135-170mm
• Cocog kanggo sepeda 20in / 26in / 27.5in / 28in // 700C
• Motor hub DC brushless berkualitas tinggi, 48V / 60V / 72V kasedhiya, kacepetan paling dhuwur saka 50-75 km / jam, nyukupi persyaratan beda kanthi kacepetan maksimum
• Layar SW900 LCD kanggo nuduhake daya batere, wektu, kacepetan, jarak tempuh lan gir
• Sistem Bantuan Pedal (PAS): supaya sampeyan seneng muter nalika nyopir sepeda listrik

Parameter utama
Tegangan sing dirating 48V
Daya sing dirating 1000W
Kontroler Tanpa sikat 28A 18 mosfet Controller
Ukuran Terbuka 100-135mm
Ukuran rodha 20 '' 26 "27.5" 700C 28 "
Kacepetan Dirating 50-60km / jam
Bobot (Kg) 6Kg
Posisi Rodha ngarep / Roda Belakang
Lokasi Kabel Poros Pusat Kanan
Jinis Rem Rem V / Rem Cakram
Torsi 20NM
RPM 500
Gangguan (db) <55db

Apa sing kalebu kit sepeda listrik?

1 * 1000W Motor Brushless Gearless Brushless 20 '' 26 "700C 28" Motor Wheel
1 * 48-72V 28A kontrol cerdas
1 * Throttle Jempol
1 * Tampilan LCD SW900
2 * Tuas Rem Paduan Aluminium
Sensor Asisten Pedal 1 * 12 Magnet
1 * Baterai Lithium (Opsional)
48v 1000w motor kualitas Jerman sing ora sikat

Rincian Produk

vefes

Motor Hub Langsung Brushless Kuat
• Swara entheng lan sithik
• Umure layanan dawa
• 100-135 putus sekolah kanggo pit
• Pilihan 20 '26 "27.5' '700C 28"

geweg

Kontroler Brushless
Fungsi: Rem, Tampilan, Throttle, kunci, kacepetan winates, Pedal assist Sesor. Kanthi macem-macem fitur proteksi kayata over-current, over-suhu, over-voltage, under-voltage, kurang fase lan liya-liyane.

Tampilan LCD SW900

Indikator kacepetan, indikator nilai PAS, Indikator batere, Indikator kesalahan, Jarak Trip tunggal lan Jarak Total, Indikator Lampu.

rgwfqw

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KUNJUNG PELANGGAN Warta