• pops
  • pops

Kit Motor Beda

Katrangan singkat:

Jeneng Barang Spesifikasi: Motor Kit Motor Diferensial: 650W / 800W / 1000W / 1500W / 2000W Controller: 15T / 18T / 24T / 30T / 36T Diferensial: Ukuran bisa digawe miturut panjaluk Bagian liyane: Kotak Kuning, Throttle, Kabel Kabel, Saklar , lan liya-liyane, bisa dadi Packing And Packing Opsional: Packing CKD lan bisa dikemas minangka kebutuhan klien kanggo kendaraan listrik lan suku cadang Pengiriman: A.M kanthi udhara: sawetara pelanggan pengin pengiriman luwih cepet. Luwih becik dikirim nganggo udhara, ora preduli nganggo aksesoris o ...


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Jeneng barang: Kit Motor Beda
Motor: 650W / 800W / 1000W / 1500W / 2000W
Kontroler: 15T / 18T / 24T / 30T / 36T
Bedane: Ukuran bisa digawe miturut panjaluk
Bagian liyane: Kothak Kuning, Katup, Kabel Kabel, Saklar, lsp. Bisa uga opsional

Pengepakan lan Pengiriman

Packing:
Pengemasan CKD lan bisa dikemas dadi syarat klien kanggo kendaraan listrik lan alat ganti
Pengiriman:
A. Kanthi udhara: sawetara pelanggan pengin pengiriman luwih cepet. Luwih becik dikirim liwat udhara, ora preduli nganggo aksesoris utawa cara produk rampung, bakal dikemas nganggo kothak karton utawa kothak kayu, nanging barang bakal luwih dhuwur.
B. Kanthi segara: barang-barang bakal dimuat menyang kontainer 20ft utawa kontainer 40hq saka Tianjin, Shanghai, utawa pelabuhan Ningbo. Saka pelabuhan Tianjin, wektu pengiriman biasane luwih dawa, udakara 20-40 dina, nanging biaya pengiriman bakal luwih murah; saka Shanghai utawa pelabuhan Ningbo, wektu pengiriman luwih cekak, nanging biaya pengiriman luwih murah.
C. Kanthi ndharat: kanggo sawetara negara, kayata Thailand, Vietnam, Nepal, lsp. Kita bisa ngirim liwat darat saka kutha-kutha wates.

awfas

Pengepakan lan Pengiriman

1. Priksaan sampeyan sing gegandhengan karo produk utawa rega bakal dijawab sajrone 24 jam.
2. Staff sing terlatih lan pengalaman kanggo njawab kabeh pitakon babagan komunikasi sing lancar.
3. Layanan OEM & ODM, kita bisa mbantu ngrancang miturut panjaluk sampeyan.
4. Nyedhiyakake produk sing paling larang kanggo konsumen kanthi kualitas stabil lan layanan purna jual.
5. Ngapikake kualitas berkelanjutan lan proyek R&D kanggo memenuhi macem-macem permintaan pemasaran.
6. Pangiriman cepet sajrone 15 dina, transportasi darat sing trep lan ekonomi saka plabuhan sing cedhak.
7. Syarat pembayaran sing fleksibel kanggo opsi, kayata T / T, L / C, West Union, Money-gram, Paypal, Ali pay, lsp.

wfqfsaf

Profil Perusahaan

Guangfeng Xiaoni Trading IM. & EX Co.Ltd minangka perusahaan pribadi, kanthi merek dagang merek LEEK EV lan LUKE. Perusahaan kita duwe tim teknis sing paling apik, kanthi kemampuan ngrancang lan ngrancang dhewe. Liwat segmen pasar riset, kita wis ngembangake produk kanggo kebutuhan pasar sing beda-beda. Produk utamane diekspor menyang Asia Selatan. Saiki, kita duwe telung seri:
1. Sepeda listrik kanggo muatan lan penumpang;
2. Suku cadang kanggo becak listrik;
3. Skuter listrik;
4. Suku cadhangan kanggo motor;
5.Suku bagean kanggo siklus.

Kanggo mesthekake quanlity lan ngetutake standar pamrentah, kita yakin ing kualitas produk. Liwat usaha kita, kabukten manawa produk duwe kualitas fungsi sing bisa dipercaya lan penampilan sing apik banget. Sanalika, layanan sing apik banget diakoni dening pelanggan. LUKE lan LEEK EV wis misuwur ing industri kasebut.

bgfqw

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita