• pops
  • pops

Bedha Gear 33inch, 35inch, 37inch

Katrangan singkat:

Jeneng Barang Spesifikasi: Bahan Berbeda Gear: Besi, Panjang Baja: 83cm / 85cm / 89cm / 94cm Rem: Drum Brake 160/180 Dianggo: Kanggo Model becak listrik AXLE JAKE BRAKE SIZE WHEEL FIXING NO.xSIZE WHEEL STUD WHEE.REG.DIA (DIM B) DIM.D BEARING MIN WHEEL BEAM SIZE AXLE CAPCITY SET SETSTALLATIONS WEIGHT LK1218J 420 × 180 JAP 8xM20x285 221 718 33213 218248 20 ”◊150 13T ≤450 350KG LK1222J 420 × 220 JAP 8xM20x215 ◊881 13T ≤450 370KG L ...


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Jeneng barang: Bedane Gir
Bahan: Wesi, Baja
Dawa: 83cm / 85cm / 89cm / 94cm
Rem: Rem Drum 160/180
Panggunaan: Kanggo becak listrik

Model

JENIS AXLE UKURAN UKURAN NGEMPUTKAN RODA NO.XSIZE STUDI RODA WHEE.REG.DIA (DIM B) DIM.D NGALAMI MIN RODA SIZE BEAM KAPALITAS AXLE INSTALASI SET SPRING Bobot
LK1218J 420x180 JAP 8xM20x285 221 718 33213 218248 20 " 150 13T ≤450 350KG
LK1222J 420x220 JAP 8xM20x285 221 738 33213 218248 20 " 150 13T ≤450 370KG
LK1218I 420x180 ISO 10xM22x335 281 710 33213 218248 20 " 150 13T ≤450 350KG
LK1222I 420x220 ISO 10xM22x335 150 730 33213 218248 20 " 150 13T ≤450 380KG
LK118B 420x180 BSF 10x7 / 8 ”x335 150 701 33213 218248 20 " 150 13T ≤450 350KG
LK1220I 420x200 ISO 10xM22x335 281 715 33213 218248 20 " 13T ≤450 370KG
LK1622B 420x220 BSF 10x7 / 8 ”x335 281 721 218248 220149 20 " 16T ≤450 420KG
LK 1622I 420x220 ISO 10xM22x335 281 721 218248 220149 20 " 150 16T ≤450 420KG
LK 1822I 420x220 ISO 10xM22x335 281 721 218248 220149 20 " 150 18T ≤450 450KG
LK12018I 420x180 ISO 10xM22x335 281 710 33213 218248 20 " ø127x18 12T ≤450 350KG
LK12018J 420x180 JAP 8xM20x285 221 718 33213 218248 20 " ø127x18 12T ≤450 340KG
LK12018B 420x180 BSF 10x7 / 8 ”x335 281 701 33213 218248 20 " ø127x18 12T ≤450 350KG
LK12022I 420x220 ISO 10xM22x335 281 730 33213 218248 20 " ø127x18 13T ≤450 370KG
LK16022I 420x220 ISO 10xM22x335 281 721 218248 220149 20 " ø127x18 16T ≤450 430KG
LK17022I 420x220 ISO 10xM22x335 281 721 218248 220149 20 " ø127x18 17.5T ≤450 430KG
LK1188I 311x178 ISO 10xM22x335 176 690 33213 218248 15 " ø127x18 10T ≤390 260KG
LK1518I 311x178 ISO 10xM22x335 176 690 33213 218248 15 " ø127x18 15T ≤390 300KG

Nalika sampeyan supaya poros mburi mburi diferensial saka kita, wenehi paramèter ing ngisor iki kanggo kita, supaya bisa menehi gambar miturut paramèter sing ditampa. Lan iki kalebu,
1. Total dawa poros sing dibutuhake;
2. Jarak spring godhong (tengah bolongan kanggo nahan tengah);
3. Panjaluk poros lan ukuran drum rem;
4. Tunjangan jahitan hub rodha sing nyambungake motor.
5. Jarak mburi internal;
6. Ukuran Hub PCD sing nyambung gembong sampeyan.
7. Gearbox kanthi rasio pengurangan, kita duwe rasio gir wiwit 6 nganti 25.

vdsv

FAQ

P1: Apa sampeyan pabrik?
J: Ya, kita pabrik, nanging ora mung pabrik, amarga kita duwe tim sales, kantor dhewe, lan pabrik kasebut
kabeh bisa mbantu para pembeli lan mitra kerja sama kanggo mutusake produk sing dadi pilihan sing paling apik
kanggo wong-wong mau, lan kabeh syarat lan panjaluk sampeyan bakal dijawab kanthi tepat wektu.

P2: Apa Wektu Pangiriman Sampeyan?
A: Umumé, wektu pangiriman 15-20 dina. Kita bakal ngirim pangiriman kanthi cepet kanthi kualitas sing dijamin.

P3: Kepiye cara mbayar sing cocog?
A: L / C, T / T, mbayar West Union, DP ditampa, lan yen sampeyan duwe ide sing luwih apik, mangga bareng gratis karo kita.

P4: Jinis pengiriman apa sing luwih apik?
A: Umume, kanggo ngelingi kaunggulan transportasi laut sing murah lan aman, kita saranake
kanggo ngirim pangiriman liwat segara. Menapa malih, kita uga ngormati pandangan sampeyan babagan transportasi liyane.

fqfwqf
fefafd

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita