• pops
  • pops

Motor Gir

Katrangan singkat:

Spesifikasi Nama Barang: Gear Brushless DC Motor Watt: 800W / 900W / 1000W / 1200W / 1500W Voltage: 48V / 60V / 72V Application: Fitting with gear box for application, for e becak, e scooter, electric tricycy, four-wheel kendaraan, mobil listrik cilik Amarga alasan perlindungan lingkungan & hemat daya, becak listrik, kendharaan roda papat & mobil listrik cilik dadi saya populer ing saindenging jagad. Perusahaan kita fokus ing aksesoris kendaraan iki ...


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Jeneng barang: Motor DC Brushless Gear
Watt: 800W / 900W / 1000W / 1200W / 1500W
Tegangan: 48V / 60V / 72V
Aplikasi: Pas karo kothak gir kanggo aplikasi, kanggo becak, skuter e, becak listrik, kendaraan roda papat, mobil listrik cilik

Amarga alasan perlindungan lingkungan & hemat daya, becak listrik, kendaraan roda papat & mobil listrik cilik dadi saya populer ing saindenging jagad. Perusahaan kita fokus ing aksesoris kendaraan kasebut.
Efisiensi motor iki luwih saka 83%, ngirit energi.
Bantalan ing njero stabil & awet.
Kita nggunakake materi sing apik kanggo nggawe motor listrik sing apik banget.

sadwqd
fwafsaf

FAQ

P1: Apa aku bisa njupuk conto?
A: Ya, kita nampa pesanan sampel. Nanging sampeyan kudu mbayar biaya kasebut.
P2: Apa sampeyan duwe sistem kontrol kualitas?
A: Ya, inspektur QC 100% kanthi tliti mriksa kabeh aksesoris sadurunge dikirim.
P3: OEM utawa ODM?
A: Kalorone ora apa-apa.

Pengepakan lan Pengiriman

vdws
fvwc

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita