• pops
  • pops

Rem Tangan

Katrangan singkat:

Spesifikasi Nama Barang: Tuas Rem Sepeda Motor / Sepeda Motor Warna: Ireng / sliver Ukuran: 16 * 9 * 3cm Bobot: Panjang Kawat 266g: 40cm / Kustomisasi Panjang pegangan: 150cm Bahan: Paket paduan aluminium: 1 set / tas opp MOQ: 500 set Aplikasi: Skuter, Sepeda Motor, Pituduh Produk Sepeda 1. Gunakake paduan aluminium sing kenthel, kuwat, ayu lan tahan ageman。 2. Desain anti slip kelas pertama. 3. Desain ergonomis, jajar karo genggeman driji, rem luwih apik, lan ...


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Jeneng barang: Tuas Rem Sepeda Motor / Motor
Werna:  Ireng / sliver
Ukuran: 16 * 9 * 3cm
Bobot: 266g
Panjang Kawat: 40cm / Ngatur
Panjang gagang: 150cm
Bahan: paduan aluminium
Paket: 1set / tas opp
MOQ: 500 set
Aplikasi: Skuter, Sepeda Motor, Sepeda

Pitepangan produk

1.Gunakake paduan aluminium sing kenthel, kuat, ayu lan tahan wear
2. Desain anti slip kelas pertama.
3. Desain ergonomis, salaras karo genggeman driji, rem luwih apik, lan sudut pengereman kepenak karo kekuwatan minimal
4. Rem rem, aman lan efisien, rasane nyaman.
5.Gunakake bahan baku bermutu, tembaga murni kanggo ngethok kabel.

d1fd441c64ffeb7b81f530eb511a003
36712a42c4b25823bc89e2fb7e15cde
cacd19296b33e82a5a420e2a2b4771c
821afd9d913fd8299019a7b6bce5431

Pengepakan lan Pangiriman

Pelabuhan: Shanghai / Ningbo
Negara Asal: CHINA
Pengepakan: Dikemas nganggo karton
Jinis kapal: Ekspres, segara, udara, darat
Pangiriman: 15 dina sawise advance utawa gumantung karo jumlah

Keuntungan Layanan Kita
1. Tanggepan cepet
2. Pesenan cilik ditampa
3. OEM & ODM kasedhiya
4. Yen kuantitas cukup desain kothak warna kasedhiya
5. Pangiriman cepet
6. persetujuan Kualitas
7. Sampel kasedhiya
8. Sawise njamin dodolan
9. Pengalaman sugih
10. Tim teknis sing kuat


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KUNJUNG PELANGGAN Warta