• pops
  • pops

Ngalahake Bar Ngalih

Katrangan singkat:

Spesifikasi Nama Barang : Saklar throttle Material: karet, aluminium Tipe: Kanggo rem disc Warna: Kawat Ireng: tembaga Panjang kawat: 40cm Tipe set: kiwa lan kanan Paket: 1 set / tas opp Berat: 400g MOQ: 1000sets Aplikasi: Skuter, Motor, Pambuka Produk Sepeda A. Kinerja stabil B.Ragam spesifikasi C. Pengerjaan sing apik banget Kauntungan kita 1. Pilihan bahan sing ketat: Kita nggunakake bahan kualitas kanggo cangkang produk, sing ...


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Jeneng Barang Saklar throttle
Bahan: karet, aluminium
Jinis: Kanggo rem cakram
Werna: Ireng
Kabel: tembaga
Dawa kabel: 40cm
Jinis set: kiwa lan tengen
Paket: 1set / tas opp
Bobot: 400g
MOQ: 1000set
Aplikasi: Skuter, Sepeda Motor, Sepeda

Pitepangan produk

A. Kinerja sing stabil B. Macem-macem spesifikasi C. Pengerjaan sing apik

vaswge
qqdvef
bgzssw
czqwcc

Kauntungan kita

1. Pilihan material sing ketat: Kita nggunakake bahan berkualitas kanggo cangkang produk, sing stabil lan gampang digunakake.
2. Macem-macem spesifikasi: Sales langsung pabrik, macem-macem spesifikasi kanggo memenuhi kebutuhan pelanggan.
3. Bahan asli: Pilih bahan sing berkualitas lan nggawe kualitas apik.
4. Taun pengalaman produksi industri: Saben detail apik banget.

qwdvf

Pengepakan lan Pengiriman:

Pelabuhan: Shanghai / Ningbo
Negara Asal: CHINA
Pengepakan: Dikemas karo karton standar
Jinis kapal: Ekspres, segara, udara, darat
Wektu Pangiriman: Jumlah cilik 15 dina sawise advance yen jumlah luwih gedhe gumantung saka jumlahe

sacwqcsa

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita