• pops
  • pops

Motor Motor

Katrangan singkat:

Spesifikasi Nama Barang: Motor Brushless DC Wheel hub Tegangan listrik: 48/60 / 72V 3C Rentang voltase dinilai: 36V-1500V Daya dinilai: 800W, 1000W, 1200W, 1500W, 2000W, 3000W Kacepetan dinilai: 750-900rpm Ukuran: 10 inci / 12inch Paket: 1 pc / kothak warna Bobot: 16,2kg Rem: Drum / Cakram rem MOQ: 100PCS Aplikasi: Skuter, Pengepakan Sepeda Motor Pemegang Umpluk Kardus Tunggal Pangiriman: Pelabuhan: Shanghai / Ningbo / Tianjin Negara Asal: Kemasan CHINA: Pa ...


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Jeneng barang:

Motor hub DC Wheel tanpa sikat

Tegangan sing dirating:

48/60 / 72V

Rentang voltase 3C:

36V-1500V

Daya sing dirating:

800W, 1000W, 1200W, 1500W, 2000W, 3000W

Kacepetan dirating:

750-900rpm

Ukuran:

10 inci / 12 inci

Paket:

1 pc / kothak warna

Bobot:

16,2kg

Rem:

Rem drum / Disc

MOQ:

100PCS

Aplikasi:

Skuter, Sepeda Motor

Pengepakan

55dce38b4a8c6ea1f6b9b299abfaa1b

Karton Tunggal

gnf

Wadhah umpluk

Pangiriman:
Pelabuhan: Shanghai / Ningbo / Tianjin
Negara Asal: CHINA
Pengepakan: Dikemas karo karton standar
Jinis kapal: Ekspres, segara, udara, darat

2345_image_file_copy_2
2345_image_file_copy_1

Pasar Utama:

Bisnis kita wis nyebar menyang macem-macem negara, utamane ing Asia Tenggara, Asia, Eropa, Amerika Utara, Timur Tengah, Amerika Selatan, Afrika lsp

ffw

Perusahaan Kita

GROUP LEEK, didegake ing taun 2009, minangka perusahaan teknologi tinggi berorientasi produksi profesional nggabungake P&P, produksi, penjualan lan ekspor kanthi kabijakan "inovasi ilmiah lan teknologi, manajemen sing berorientasi masarakat lan jujur".

Kantor pusat LEEK GROUP dununge ana ing Guangfeng, Shangrao, Provinsi Jiangxi, pabrik kasebut kalebu udakara 20000 meter persegi, utamane ngasilake kendaraan listrik lan bagian inti utama kendaraan listrik: motor, kontroler, pangisi daya lan perakitan kendaraan listrik; produk utamane diekspor menyang negara-negara Asia Tenggara lan Afrika. Merek perusahaan "Luke" dhewe wis dadi merek paling laris ing Bangladesh.

Kanggo mesthekake kualitas lan ngetutake standar pamrentah, kita yakin karo kualitas saben kendaraan. Liwat upaya, kabukten manawa produk duwe fungsi sing bisa diandelake kanthi kualitas sing sampurna lan tampilan sing apik banget. Sanalika layanan sing apik banget lan diakoni para pelanggan.

Sugeng rawuh ing kita!

vfwqdcx

Keuntungan Layanan Kita
A. Kemasan sing kuat kanggo njamin keamanan sajrone transportasi.
B. Pangiriman kualitas produk ing wektu sing tepat lan pra-pangiriman.
C. Pangopènan gratis sajrone jaminan 12 wulan.
D. Tim riset lan pengembangan profesional.
E. Dhukungan teknis kanggo instalasi.
F. Ngatur produksi. dikemas ing kothak karton kanthi ukuran rodha, ukuran rodha beda mbutuhake kothak sing beda.
G. Sistem kontrol kualitas sing ketat.
H.Sampel bisa digunakake kanggo nyoba kualitas lan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KUNJUNG PELANGGAN Warta