• pops
  • pops

Pasar E-Rickshaw - Analisis Industri Global, Ukuran, Bagikan, Wutah, Tren, lan Prakiraan, 2020 - 2026

E-Rickshaw minangka kendaraan listrik, roda telu sing biasane digunakake kanggo tujuan komersial kanggo ngeterake penumpang lan barang. E-becak uga dikenal kanthi jeneng tuk-tuk listrik lan toto. Nggunakake batere, motor traksi, lan powertrain listrik kanggo ngeterake kendharaan.
Rickshaws minangka mode transportasi penumpang komersial sing misuwur, utamane ing saindenging India, China, ASEAN, lan sawetara negara ing Afrika. Biaya transportasi sing murah, becak murah, lan manuvere liwat dalan kutha sing rame yaiku sawetara kaluwihan becak, sing nyengkuyung panjaluk ing jagad iki. Kajaba iku, norma emisi sing ketat, rega BBM sing mundhak, insentif liwat e-becak, lan tambah akeh e-becak dadi pilihan konsumen kanggo e-becak. Kajaba iku, larangan sing dienggo liwat kendaraan bertenaga bahan bakar bisa uga nyengkuyung panjaluk e-becak.
Pasar e-becak global utamane dicegah dening infrastruktur pengisian daya sing durung maju ing sawetara negara. Kajaba iku, ora ana peraturan sing uga nyegah pasar e-becak global.
Pasar e-becak global bisa dipisahake adhedhasar jinis becak, kapasitas batere, rating daya, komponen, aplikasi, lan wilayah. Ing babagan jinis becak, pasar e-becak global bisa diklasifikasikake dadi rong bagean. Ngelingi sarat bobot sing kurang kanggo efisiensi sing luwih dhuwur, tingkat adopsi e-becak jinis mbukak saya akeh ing konsumen.
Adhedhasar kapasitas batere, pasar e-becak global bisa dipérang dadi rong perangan. Kapasitas batere luwih dhuwur, sawetara becak e-becike; mula, pamilik luwih milih e-becak kanthi kapasitas dhuwur. Nanging, kanggo batere kapasitas sing luwih dhuwur, bobot nambah proporsi. Ing babagan rating tenaga, pasar e-becak global bisa dipisahake dadi telung segmen. Panjaluk e-becak sing duwe tenaga motor antara 1000 lan 1500 Watt saya mundhak, sing utamane disebabake efektivitas biaya ditambah karo pangiriman torsi sing cukup.
Ing babagan komponen, pasar e-becak global bisa diklasifikasikake dadi limang segmen. Batere minangka komponen penting lan larang ing becak. Baterai mbutuhake perawatan sing asring lan mbutuhake panggantos sawise periode wektu tartamtu, supaya kinerja kendaraan bisa lancar lan efisien. Sasis minangka komponen penting liyane ing e-becak lan mula, nuduhake bagean utama pasar, ing babagan penghasilan. Adhedhasar aplikasi, pasar e-becak global bisa dibagi dadi transportasi penumpang lan transportasi barang. Segmen transportasi penumpang nyepetake pangsa pasar, ing babagan penghasilan, ing taun 2020, sing disebabake tambah akeh panggunaan becak kanggo penumpang penumpang. Kajaba iku, penggabungan e-becak dening perusahaan transportasi sing dikarepake bisa nyengkuyung segmen transportasi penumpang ing pasar.
Ing babagan wilayah, pasar e-becak global bisa dipérang dadi limang wilayah sing misuwur. Asia Pasifik nyumbang bagean utama pasar, ing babagan penghasilan, ing taun 2020, sing utamane disebabake kenaikan permintaan konsumen, insentif pamrentah lan kebijakan pendhukung, larangan becak sing nganggo bahan bakar, lan kenaikan rega bahan bakar. Kajaba iku, becak minangka mode transportasi sing misuwur ing saindenging wilayah kutha ing sawetara negara ing Asia, kayata China lan India. Kajaba iku, anané pabrikan e-becak global minangka driver utama pasar e-becak ing Asia Pasifik.
Pemain utama sing makarya ing pasar e-becak global yaiku Mahindra Electric Mobility Limited, MICROTEK, Nezonegroup, Arna Electric Auto Private Limited, MOTOR GREEN VALLEY, GEM E Rickshaw, SuperEco, Bajaj Auto Limited, Pabrik Sepeda Listrik Xianghe Qiangsheng, Hitek Electric Auto Co ., YUVA E RICKSHAW, JS AUTO (P) LTD., Lan Pace Agro Pvt. Ltd.
Laporan kasebut nawakake evaluasi lengkap babagan pasar. Mengkono liwat wawasan kualitatif sing jero, data sejarah, lan proyeksi sing bisa diverifikasi babagan ukuran pasar. Proyeksi sing ditampilake ing laporan kasebut ditemokake kanthi nggunakake metodologi riset lan asumsi sing wis kabukten. Kanthi mangkono, laporan riset dadi gudang analisis lan informasi kanggo saben aspek pasar, kalebu nanging ora winates ing: Pasar regional, teknologi, jinis, lan aplikasi.
Panliten kasebut minangka sumber data sing bisa dipercaya babagan:
 Segmen pasar lan sub-perangan
 Tren pasar lan dinamika
Supply lan panjaluk
 Ukuran pasar
 Tren / kesempatan / tantangan saiki
 Lanskap kompetitif
 Terobosan teknologi
 Analisis rantai lan pemangku kepentingan
Analisis regional kalebu:
 Amerika Utara (AS lan Kanada)
 Amerika Latin (Meksiko, Brasil, Peru, Chili, lan liya-liyane)
 Eropa Kulon (Jerman, Inggris, Prancis, Spanyol, Italia, negara-negara Nordik, Belgia, Walanda, lan Luksemburg)
 Eropa Timur (Polandia lan Rusia)
 Pasifik Asia (China, India, Jepang, ASEAN, Australia, lan Selandia Baru)
 Timur Tengah lan Afrika (GCC, Afrika Kidul, lan Afrika Lor)
Laporan kasebut disusun liwat riset utama sing ekstensif (liwat wawancara, survey, lan pengamatan analis pengalaman) lan riset sekunder (sing mbutuhake sumber mbayar, jurnal perdagangan, lan database badan industri). Laporan kasebut uga nduweni penilaian kualitatif lan kuantitatif lengkap kanthi nganalisa data sing dikumpulake saka analis industri lan peserta pasar ing poin-poin utama ing rantai nilai industri.
Analisis kapisah saka tren sing ana ing pasar induk, indikator makro lan ekonomi mikro, lan peraturan lan amanat kalebu ing sajrone panliten kasebut. Kanthi mangkene, laporan kasebut nggambarake daya tarik saben segmen utama sajrone periode ramalan.
Sorotan laporan:
 Analisis latar mburi lengkap, sing kalebu penilaian pasar induk
 Owahan penting ing dinamika pasar
 Segmen pasar nganti level loro utawa kaping telu
 Ukuran pasar sing historis, saiki, lan sing diprakirakake saka sudut pandang nilai lan volume
 Pelaporan lan evaluasi pangembangan industri anyar
 Saham pasar lan strategi para pemain utama
Ngenalake segmen khusus lan pasar regional
Piji objektif saka lintasan pasar
 Rekomendasi kanggo perusahaan kanggo nguatake papan ing pasar   
Cathetan: Sanajan ati-ati kanggo njaga tingkat akurasi paling dhuwur ing laporan TMR, pangowahan khusus pasar / vendor pungkasan bisa uga butuh wektu kanggo dipikirake ing analisis.
Panaliten iki dening TMR minangka kerangka kerja sing dinamis ing pasar. Utamane ngemot penilaian kritis lelungan konsumen utawa pelanggan, dalan sing saiki lan saiki, lan kerangka strategis supaya CXO bisa njupuk keputusan sing efektif.
Tombol utama kita yaiku EIRS Framework 4-Kuadran sing nyedhiyakake visualisasi rinci babagan papat unsur:
 Peta Pengalaman Pelanggan
 Wawasan lan Piranti adhedhasar riset adhedhasar data
 Asil sing Bisa Diisi kanggo nemokake kabeh prioritas bisnis
 Kerangka Strategis kanggo ningkatake perjalanan tuwuh
Panliten kasebut ngupayakake ngevaluasi prospek pertumbuhan saiki lan mbesuk, dalan sing durung dimanfaatake, faktor sing mbentuk potensi penghasilan, lan pola permintaan lan konsumsi ing pasar global kanthi mbiji dadi pambiji kanthi wilayah.
Segmen regional ing ngisor iki dijamin lengkap:
 Amerika Lor
 Pasifik Asia
 Eropa
 Amerika Latin
 Timur Tengah lan Afrika
Kerangka kerja kuadran EIRS ing laporan kasebut ngrampungake spektrum riset lan nasihat adhedhasar data kanggo CXO supaya bisa nggawe keputusan sing luwih apik kanggo bisnis lan tetep dadi pimpinan.
Ing ngisor iki minangka gambar asli saka kuadran iki.
1. Peta Pengalaman Pelanggan
Panliten kasebut nyedhiyakake evaluasi jero babagan macem-macem lelungan pelanggan sing ana gandhengane karo pasar lan segmene. Nawakake macem-macem kesan pelanggan babagan produk lan panggunaan layanan. Analisis kasebut luwih tliti ngerteni rasa nyeri lan rasa wedi ing macem-macem titik tutul pelanggan. Solusi konsultasi lan intelijen bisnis bakal mbantu para pihak sing duwe kepentingan, kalebu CXO, nemtokake peta pengalaman pelanggan sing disesuaikan karo kabutuhane. Iki bakal mbantu dheweke supaya bisa ningkatake keterlibatan pelanggan karo merek.
2. Wawasan lan Piranti
Maneka warna panliten adhedhasar siklus riset utami lan sekunder sing rumit sing dianakake analis sajrone riset. Analis lan penasehat ahli ing TMR nggunakake alat wawasan pelanggan kuantitatif ing saindenging industri lan metodologi proyeksi pasar supaya bisa ngasilake asil, sing bisa dipercaya. Panliten kasebut ora mung nawakake prakiraan lan prakiraan, nanging uga evaluasi sing ora pati jelas babagan tokoh-tokoh kasebut ing dinamika pasar. Wawasan kasebut nggabungake kerangka riset adhedhasar data kanthi konsultasi kualitatif kanggo pamilik bisnis, CXO, produsen kebijakan, lan investor. Wawasan kasebut uga bakal mbantu para pelanggan ngatasi rasa wedi.
3. Asil sing Bisa Ditindakake
Temuan sing ditampilake ing panelitian iki dening TMR minangka pandhuan sing penting kanggo memenuhi kabeh prioritas bisnis, kalebu sing penting kanggo misi. Asil nalika ditrapake nuduhake keuntungan nyata kanggo para pemangku kepentingan bisnis lan entitas industri kanggo ningkatake kinerja. Asil kasebut disesuaikan karo kerangka strategis individu. Panliten kasebut uga nggambarake sawetara panelitian kasus anyar babagan ngatasi macem-macem masalah dening perusahaan sing diadhepi sajrone lelungan konsolidasi.
4. Kerangka Strategis
Panliten kasebut nglengkapi bisnis lan sapa wae sing kepengin dadi pasar kanggo nyusun kerangka kerja strategis sing jembar. Iki dadi luwih penting tinimbang saiki, amarga kahanan sing durung mesthi saiki amarga COVID-19. Panaliten kasebut musyawarah babagan konsultasi kanggo ngatasi macem-macem gangguan ing jaman kepungkur lan ngarepake sing anyar kanggo nambah kesiapan. Kerangka kerja mbantu bisnis ngrancang kesesuaian strategis kanggo pulih saka tren sing ngganggu. Salajengipun, analis ing TMR mbantu sampeyan ngilangi skenario kompleks lan nggawa ketahanan nalika durung mesthi.
Laporan kasebut nerangake babagan macem-macem aspek lan njawab pitakon sing relevan ing pasar. Sawetara sing penting yaiku:
1. Apa sing dadi pilihan investasi paling apik kanggo ngupayakake produk lan layanan anyar?
2. Proposisi nilai apa sing kudu ditindakake bisnis nalika nggawe riset lan pendanaan anyar?
3. Aturan endi sing paling migunani kanggo para pemangku kepentingan kanggo nambah jaringan rantai pasokan?
4. Wilayah endi sing bisa ndeleng permintaan wis diwasa ing segmen tartamtu ing wektu sing cedhak?
5. Apa sawetara strategi optimasi biaya paling apik karo vendor sing entuk sukses karo sawetara pemain sing wis apik?
6. Apa perspektif utama sing digunakake C-suite kanggo mindhah bisnis menyang lintasan pertumbuhan anyar?
7. Aturan pamrentahan endi sing bisa nantang status pasar regional utama?
8. Kepiye skenario politik lan ekonomi sing bakal tuwuh mengaruhi kesempatan ing bidang pertumbuhan utama?
9. Apa sawetara kesempatan entuk nilai ing macem-macem segmen?
10. Apa sing bakal dadi alangan mlebu pemain anyar ing pasar?
Kanthi pengalaman sing kuat kanggo nggawe laporan pasar sing luar biasa, Riset Pasar Transparansi katon minangka salah sawijining perusahaan riset pasar sing dipercaya ing antarane para pemangku kepentingan lan CXO. Saben laporan ing Transparansi Pasar Transparan ngliwati kegiatan panliten sing ketat ing saben aspek. Peneliti ing TMR terus ngawasi ing pasar lan ngekstrak poin sing bisa ningkatake tuwuhing mupangat. Titik kasebut mbantu para pemangku kepentingan kanggo ngrancang strategi bisnis sing cocog.
Peneliti TMR nganakake riset kualitatif lan kuantitatif sing lengkap. Panliten iki kalebu njupuk masukan saka para ahli ing pasar, fokus ing pembangunan anyar, lan liya-liyane. Cara riset iki ndadekake TMR beda karo perusahaan riset pasar liyane.
Mangkene carane Riset Pasar Transparan mbantu para pemangku kepentingan lan CXO liwat laporan:
Inkulasi lan Evaluasi Kolaborasi Strategis: Peneliti TMR nganalisa kegiatan strategis pungkasan kaya penggabungan, akuisisi, kemitraan, kolaborasi, lan usaha patungan. Kabeh informasi disusun lan dilebokake ing laporan kasebut.
Estimasi Ukuran Pasar sing Sempurna: Laporan kasebut nganalisa demografi, potensial pertumbuhan, lan kapabilitas pasar sajrone periode ramalan. Faktor iki nyebabake perkiraan ukuran pasar lan uga nyedhiyakake outline babagan cara pasar njupuk pertumbuhan sajrone periode pambiji.
Riset Investasi: Laporan kasebut fokus ing kesempatan investasi sing lagi aktif lan mbesuk ing pasar tartamtu. Perkembangan kasebut nggawe para pemangku kepentingan ngerti babagan skenario investasi saiki ing saindenging pasar.
Cathetan: Sanajan ati-ati kanggo njaga tingkat akurasi paling dhuwur ing laporan TMR, pangowahan khusus pasar / vendor pungkasan bisa uga butuh wektu kanggo dipikirake ing analisis.


Wektu kiriman: Mar-12-2021