• pops
  • pops

Pasar Platform EV

Pasar Platform EV (Komponen: Sasis, Baterai, Sistem Suspensi, Sistem kemudi, Drivetrain, Interior Kendaraan, lan Liyane; Tipe Kendaraan Listrik: Kendaraan Listrik Hibrida lan Kendaraan Listrik Baterai; Saluran Penjualan: OEM lan Aftermarket; Tipe Kendaraan: Hatchback, Sedan, Kendaraan Utilitas, lan Liyane; lan Platform: P0, P1, P2, P3, lan P4) - Analisis Industri Global, Ukuran, Bagikan, Wutah, Tren, lan Prakiraan, 2020 - 2030

Undhang-undhang Lingkungan sing Ngencengi lan Permintaan sing Ndhuwur Kanggo Kendaraan Listrik Kanggo Nguatake Wutah Pasar
Amarga kemajuan teknologi sing nyengsemake lan lanskap peraturan sing berkembang, sektor otomotif global wis nyekseni owah-owahan sajrone pirang-pirang dekade kepungkur. Saiki, sektor otomotif saiki ing saindenging jagad saya maju menyang masa depan sing lestari lan luwih ijo, ing ngendi OEM lan pemangku kepentingan liyane kudu nandur modal ing teknologi lan inovasi anyar sing cocog karo lanskap peraturan sing berkembang. Sajrone dasawarsa kepungkur, kendharaan listrik ngasilake popularitas ing saindenging jagad. Nalika kesadaran babagan kendaraan listrik terus berkembang ing saindenging jagad, kanthi mangkono, penjualan kendaraan listrik global terus maju ing lintasan munggah - sawijining faktor sing diarep-arep bisa nambah tuwuhing pasar platform EV global.
Panjaluk kendharaan listrik minangka faktor utama sing diarepake bisa ngarahake pasar platform EV global sajrone periode pambiji. Perusahaan sing makarya ing pasar platform EV saiki saya fokus ing penawaran platform EV sing efektif lan efisien kanggo para pelanggan, lan ngatasi kesenjangan biaya antarane mesin kendaraan listrik lan mesin pembakaran internal (ICE). Sawetara pemain tingkat paling dhuwur ing pasar uga ngarep-arep bakal ngluncurake platform EV inovatif sajrone dasawarsa iki - sawijining faktor sing bisa ngewangi pangembangan pasar platform EV global sajrone periode ramalan.
Ing mburi faktor kasebut, pasar platform EV global diantisipasi bakal ngluwihi merek US $ 97,3 Bn ing pungkasan taun 2030.

Pemain Pasar Fokus ing Jembatan Cost Bridging antarane ICE lan Mesin Listrik
Sanajan panjaluk kanggo kendaraan listrik wis nyumurupi pertumbuhan terus-terusan sajrone sawetara taun kepungkur, sawetara OEMs entuk bathi lumayan liwat penjualan kendaraan listrik. Kesenjangan biaya sing akeh ing antarane mesin listrik lan ICE minangka faktor utama sing diarepake supaya bisa nggawe inovasi lan mbukak dalan kanggo model platform EV sing hemat biaya ing wektu ngarep. Baterai listrik sing larang regane yaiku salah sawijining alesan kenapa kendaraan listrik regane luwih larang tinimbang hibrida utawa kendaraan sing beroperasi arsitektur ICE-kendaraan. Asile, sawetara pemain sing operasi ing lanskap pasar platform EV ngupayakake cara anyar kanggo menehi ganti rugi biaya kasebut kanthi fokus ngrancang EV ing platform sing bisa diukur lan modular. Nalika sawetara OEM saya akeh nandur modal ing pangembangan platform EV sing dibangun kanthi tujuan kanggo ngasilake kendaraan listrik, sing liyane utamane gumantung karo arsitektur kendaraan ICE kanggo produksi kendaraan listrik. Kanggo ngupayakake supaya produksi kendaraan listrik duwe bathi, para pelaku pasar saya akeh njelajah macem-macem konsep, kalebu jalur perakitan sing luwih gampang.

Pemain Pasar Fokus Nggawe Platform EV Anyar Kanggo Entuk Kompetitif
Nyekseni permintaan akeh kendaraan listrik lan antisipasi penetrasi kendharaan listrik ing mbesuk, sawetara perusahaan saiki cenderung ngluncurake platform EV anyar kanggo entuk kompetitif ing lanskap pasar saiki. Kajaba iku, nalika perusahaan level paling dhuwur nandur modhal ing produksi platform EV sing inovatif, sawetara startup wis mlebu pasar platform EV global, lan nggawe aliansi strategis karo para pemain pasar liyane supaya bisa ana ing pasar platform EV sing kompetitif banget. Contone, REE Automotive, wiwitan Israel melu kemitraan karo KYB Corporation Jepang kanggo ngluncurake suspensi canggih kanggo platform kendaraan listrik mbesuk. KYB Corporation dikarepake bisa nawakake sistem suspensi semi-aktif lan aktif kanggo platform REE EV.
Kajaba iku, sawetara OEM terkemuka saya fokus kanggo mbangun platform EV sing darmabakti kanggo nggawe pasar sing padhet. Contone, ing Februari 2019, Hyundai ngumumake manawa perusahaan kasebut bakal nggawe platform kendaraan listrik khusus sing bakal digunakake dening mobil listrik anyar sing diproduksi perusahaan kasebut.

Panjaluk Platform EV Tolak ing taun 2020 ing tengah Pandemi COVID-19
Sektor otomotif global ngalami kemunduran utama ing taun 2020 amarga wabah novel pandhemen COVID-19. Seranganing pandemi COVID-19 wis mindhah tuwuhing pasar platform EV dadi jalur alon ing taun 2020, amarga sektor otomotif ing Tiongkok isih dikunci utamane ing kuartal pertama taun 2020. Amarga iki, pasokan bahan baku lan komponen otomotif misuwur banget ing saindenging jagad. Nanging, nalika China mboko sithik mbukak industri, pusat otomotif utama liyane mbatesi perdagangan lan transportasi lintas batas minangka langkah kanggo ngatasi panyebaran virus kasebut.
Pasar platform EV diarep-arep bakal entuk momentum ing kuartal pungkasan taun 2020, amarga panjaluk global kanggo EVs dadi saksi terus tuwuh sawise istirahat larangan lan perdagangan.

Pandhangan Analis
Pasar platform EV global diarepake bakal tuwuh ing CAGR moderat ~ 3,5% sajrone periode ramalan. Wutah pasar utamane didorong dening akeh panjaluk kanggo kendaraan listrik, nambah dhukungan pemerintah kanggo kendharaan listrik, pangembangan teknologi kendaraan listrik canggih, lan undang-undang lan peraturan perlindungan lingkungan. Pemain pasar kudu fokus ngluncurake platform kendaraan listrik sing inovatif lan hemat biaya kanggo entuk kompetitif lan nggawe pijakan sing padhet ing pasar.

Pasar Platform EV: Ringkesan
Pasar platform EV global diantisipasi bakal tuwuh ing CAGR 3,5% sajrone periode ramalan. Iki utamane amarga norma emisi sing saya ketat kanggo mobil ditambah karo promosi hibridisasi lan elektrifikasi kendharaan kanggo nyuda pengaruh gas pembuangan mbebayani ing lingkungan. Aturan pamrentah tumrap kendaraan diesel lan bensin minangka sebab utama pangowahan preferensi pelanggan menyang kendaraan listrik lan nambah permintaan platform EV sajrone periode ramalan.
Pasar kanggo EV berkembang kanthi cepet lan investasi ing tahap awal banget kanggo bus, amarga pamrentah ing sebagian besar wilayah nandur modal akeh ing kutha-kutha utama kanggo ngatasi emisi karbon sing bisa nambah pasar kanggo platform EV. Platform EV kanggo bis listrik nyadari akeh permintaan ing umume ekonomi, amarga listrik saka platform publik bisa uga luwih efektif ngasilake kualitas udara.

Pembalap Pasar Platform EV
Sadurunge, merek utama luwih milih nggawe platform siji kanggo patang limang model kanggo matesi investasi modal. Nanging, luwih akeh panjaluk saka pembeli mobil kanggo fitur, gaya, lan kinerja tartamtu ing wilayah, kalebu unsur keunikan ing mobil supaya OEM nggawe platform sing beda kanggo macem-macem model, sing bisa nambah pasar kanggo platform EV sajrone periode ramalan.
Bahan bakar fosil wis winates lan ora suwe, cadangan bahan bakar fosil bisa uga entek. Miturut tingkat konsumsi saiki, kira-kira 46,7 taun sumber daya bahan bakar tetep ana ing saindenging jagad, lan sumber daya gas alam 49,6 taun isih ana ing saindenging jagad. Pilihan alternatif bahan bakar fosil kasedhiya ing pasar, kalebu kendaraan listrik, CNG, LPG, kendaraan bertenaga udara, lan LNG. Nanging, kendaraan listrik saya akeh digunakake, sing digunakake kanthi rutin kanggo transportasi ing kutha-kutha lan kutha-kutha lan kutha-kutha metropolitan. Iki uga bisa dadi solusi kanggo kasedhiyan sumber daya alam sing winates. Iki kira-kira bisa nambah pasar kanggo platform EV.
Sawetara manufaktur, kayata Tesla Inc. lan Nissan, ngenalake EV kinerja sing mbukak platform EV anyar sing luwih sepi ing dalan lan nyedhiyakake perjalanan sing lancar lan bebas repot. Biaya pangopènan EV sing sithik, amarga desain anyar ing platform EV dadi kauntungan tambahan, sing bisa nguntungake konsumen ing jangka panjang. Sabanjure, iki bisa uga nyurung pasar platform EV.

Tantangan Pasar Platform EV
Biaya kendaraan listrik yen dibandhingake karo kendaraan ICE konvensional (mesin pembakaran internal) signifikan banget lan dianggep minangka faktor pencegahan utama kanggo kendaraan listrik lan pasar platform EV
Kendaraan bertenaga listrik mbutuhake stasiun pengisian daya, lan jaringan stasiun kasebut sing dununge strategis dibutuhake supaya masarakat bisa lelungan adoh. Kajaba iku, ngisi daya batere asring mbutuhake udakara 1 jam, sing ora cocog karo efisiensi bahan bakar bensin, sing luwih ngencengi pasar platform EV.

Segmentasi Pasar Platform EV
Adhedhasar komponen, segmen batere diproyeksikan kanggo nuduhake pangsa utama pasar platform EV sajrone periode ramalan. OEM fokus ing produksi batere EV majeng sing samesthine duwe emisi luwih murah kanthi biaya sing luwih murah, sing ndadekake investasi R&D luwih akeh kanggo segmen batere lan pungkasane kanggo platform EV.
Adhedhasar jinis kendaraan listrik, segmen kendaraan listrik batere berkembang kanthi cepet kanggo pasar platform EV. Umume OEM fokus ing pangembangan kendaraan listrik batere ing platform EV sing mentas dikembangake tinimbang kendaraan listrik hibrida, amarga panjaluk BEV luwih saka HEV. Kajaba iku, investasi lan keahlian modhal sing luwih dhuwur dibutuhake kanggo ngembangake HEV yen dibandhingake karo BEV, amarga BEV ora kalebu ICE ing platform EV lan mula, luwih gampang dibangun.
Adhedhasar jinis kendaraan, segmen kendharaan utilitas nyumbang bagean pinunjul saka pasar platform EV global. Konsumen ing China luwih milih sedan kompak; Nanging, tekane SUV sing anyar lan luwih narik kawigaten ngindhari permintaan menyang kendaraan utilitas. Ana penurunan dodolan sedan. Dheweke ora migunani kaya hatchbacks utawa luwih wiyar kaya SUV lan konsumen ing Asia lan AS luwih seneng kendaraan sing wiyar lan migunani. Pengurangan permintaan hatchbacks ing saindenging Eropa lan Amerika Latin amarga anane ukuran kendaraan sing luwih cilik. Hatchback sing luwih gedhe, ora duwe fungsi lan bisa digunakake.

Pasar Platform EV: Analisis Daerah
Adhedhasar wilayah, pasar platform EV global wis dipisahake dadi Amerika Utara, Eropa, Asia Timur, APAC Selatan, Amerika Latin, lan Timur Tengah & Afrika
Peningkatan penetrasi EV sing terus-terusan kanthi cepet ing pirang-pirang negara ing Asia Wétan lan Eropa minangka faktor utama sing nyebabake pasar platform EV global, amarga investasi R&D ing negara kasebut saya tambah. Eropa nyekseni paningkatan penetrasi EV sing kuat. Sabanjure, panjaluk kanggo EV bakal diunggahake sajrone periode ramalan, sing bisa nambah pasar kanggo platform EV.
Pasar platform Asia Wétan diantisipasi bakal tuwuh kanthi signifikan, banjur Eropa lan Amerika Utara. Industri otomotif ing negara-negara, kalebu China, Jepang, lan Korea Selatan cenderung teknologi, inovasi, lan pangembangan EV canggih. Pangembangan stasiun pengisian daya sing luwih maju lan cepet diprakirake kanggo nyengkuyung pasar platform EV lan EV. BYD, BAIC, Chery, lan SAIC minangka pemain utama sing makarya ing pasar Asia Wétan EV, nyumbang pangsa maksimum pasar platform EV.

Pasar Platform EV: Lansekap Kompetisi
Pemain utama sing makarya ing pasar platform EV global kalebu
Perusahaan Motor Alcraft
Motor Baic
BMW
BYD
Byton
Kano
Chery
Daimler
Faraday Future
Fisker
Ford
Geely
Motors Umum
Honda
Hyundai
JAC
Kia Motors
Motor Nissan
Mbukak Motors
REE Auto
Rivian
Motor Saic
Toyota
Volkswagen
Volvo
XAOS Motors
Zotye
Sawetara OEM milih ngasilake BEV utawa PHEV ing platform ICE sing diadaptasi kanggo matesi investasi modal lan tanggung jawab kanggo manufaktur fleksibel. Arsitektur sing dirancang kanggo kendaraan ICE ngadhepi tantangan ing kemasan batere. Contone, VW Group arep nggawe EV saka kabeh ukuran nggunakake sawetara bagean sing padha supaya bisa nggawe model e sing duwe bathi. Perusahaan iki arep nggawe mobil MEB ing wolung lokasi, global, ing taun 2022. Salajengipun, prédhiksi bakal adol 15 yuta kendaraan ing platform EV sajrone dasawarsa sabanjure.


Wektu kiriman: Mar-12-2021