Warta Perusahaan

Pasar Sepeda kargo (Jumlah Rodha: Rodha Loro, Rodha Tiga, lan Rodha Papat; Aplikasi: Panyedhiya Layanan Kurir & Parcel, Suplier Eceran Besar, Transportasi Pribadi, Sampah, Layanan Kotamadya, lan liya-liyane; Propulsi: Sepeda Kargo Listrik lan Diesel / Bensin Sepeda Kargo; lan Kepemilikan: Panggunaan Pribadi lan Panggunaan Komersial / Fleet) - Analisis Industri Global, Ukuran, Bagikan, Wutah, Tren, lan Prakiraan, 2020-2030

Penekanan Ngurangi Kemacetan Lalu Lintas lan Lingkungan Ngamanake Kanggo Ngedongkrak Penjualan
Saka sudut pandang logistik, roda loro utawa pit tetep dadi pilihan konsumen pertama ing saindenging jagad. Apamaneh, amarga faktor lingkungan, logistik, filosofis, lan ekonomi, panjaluk pit tetep tetep luwih dhuwur tinimbang mobil utamane ing wilayah berkembang kayata Asia Pasifik, Amerika Latin, lan Timur Tengah & Afrika. Sepeda kargo entuk popularitas sing akeh banget ing taun-taun pungkasan, amarga akeh panggunaan kebutuhan, kebutuhan minimal kanggo perawatan, lan tantangan sing gegandhengan karo lalu lintas, utamane ing wilayah kutha ing saindenging jagad.
Amarga dalan kutha terus clog kanthi cepet, sepeda motor kargo katon minangka salah sawijining moda transportasi sing paling efisien lan trep kanggo perusahaan kargo amarga, panjaluk pit kargo terus-terusan pindhah menyang arah munggah ing taun-taun pungkasan- gaya sing bisa terus dilakoni sajrone ramalan. Sawise ana langkah-langkah peraturan sing ditindakake kanggo njaga lingkungan, para pemain sing makarya ing pasar sepeda kargo saiki saya fokus karo produksi pit kargo listrik. Sawetara pemain sing makarya ing pasar sepeda kargo dikarepake bisa nggedhekake portofolio produk ing taun-taun mbesuk.
Ing mburi faktor kasebut ditambah karo kenaikan pangiriman komersial ing kutha-kutha ing macem-macem wilayah, pasar sepeda kargo global diantisipasi ngluwihi tandha US $ 6,3 Bn ing pungkasan taun 2030.

Panjaluk Munggah saka Wilayah sing Dikembangake; Sepeda kargo entuk popularitas minangka solusi logistik sing ramah lingkungan
Sajrone sawetara taun kepungkur, pamrentah lan badan pamrentah liyane, utamane ing wilayah maju, saya akeh upaya kanggo ngatasi macem-macem tantangan sing ana gandhengane karo transportasi lan pengaruhe ing lingkungan. Sawetara pamrentah uga organisasi non-pemerintah ing saindenging jagad cenderung nambah adopsi pit kargo minangka alternatif transportasi logistik kutha sing ramah lingkungan. Ing Eropa, City Changer Cargo Bike Project utamane tujuan kanggo ningkatake panggunaan pit kargo minangka mode transportasi sing sehat, hemat ruang, ramah lingkungan, lan hemat biaya ing kalorone, panggunaan pribadi uga komersial.
Sawetara proyek sing padha ing saindenging Eropa uga wilayah liyane ing dunya diarep-arep duwe pengaruh positif ing pasar sepeda kargo global sajrone periode ramalan. Peningkatan jumlah proyek kasebut diramalake kanggo menehi kesadharan penting ing antarane para pemangku kepentingan sing operasi ing sektor komersial, publik, lan swasta. Lonjakan panggunaan pit kargo kanggo logistik pribadi & komersial lan aplikasi semi stasioner minangka pratondo sing jelas manawa pit kargo kanthi cepet entuk popularitas ing saindenging jagad.
Salajengipun, ing negara-negara kayata Jerman, ing 2019, penjualan sepeda kargo listrik ngungkuli mobil listrik. Akeh kutha Eropa, kalebu Amsterdam lan Copenhagen sing maju babagan panggunaan pit kargo minangka mode transportasi berkelanjutan.

Pemain Pasar Fokus kanggo Ngembangake Portofolio Produk Kanggo Entuk Kauntungan
Sawetara perusahaan sing beroperasi ing industri kargo, kalebu DHL, UPS, lan Amazon wis nyebutake kepinginan kanggo nyoba potensial sepeda kargo ing New York City, lan wis ngenalake program pilot kanggo nyuda rame lalu lintas ing bagean-bagean tartamtu ing Manhattan. Badan pamrentah lokal kayata Departemen Perhubungan Kota New York saya fokus kanggo mbahas keamanan lan kemungkinan pit kargo. Pemain pasar sing makarya ing pasar sepeda kargo saiki saya fokus kanggo ngembangake portofolio produk lan ngluncurake sepeda kargo kanggo nguatake posisine ing pasar.
Contone, ing wulan Agustus 2020, Tern ngumumake peluncuran sepeda kargo listrik anyar sing biasane dikembangake kanggo digunakake ing wilayah kutha. Kajaba, ing Juli 2020, Raleigh ngumumake peluncuran macem-macem sepeda kargo listrik anyar.

Kutha ing saindenging jagad Prioritas Prioritas transportasi karbon sedheng sajrone Pandemi COVID-19
Wabah pandemi COVID-19 diramal duwe pengaruh moderat tumrap kabeh pasar pasar kargo global sing tuwuh ing taun 2020. Sawetara kutha ing saindenging jagad iki prioritasake solusi transportasi sing padha lan murah, kalebu sepedhah lan mlaku menyang njamin keamanan warga. Kajaba iku, amarga akeh kasus ing saindenging jagad, sepedha kargo katon minangka salah sawijining sarana transportasi sing paling aman lan paling cocog kanggo ngrampungake pangiriman, layanan point-to-point, lan pengiriman mil pungkasan. Kajaba iku, amarga sepeda kargo bisa diresiki kanthi gampang dibandhingake karo mobil utawa truk pangiriman, panjaluk pit kargo ing tengah pandemi COVID-19 saiki saya mundhak.

Pandhangan Analis
Pasar sepeda kargo global diarepake bakal tuwuh ing CAGR ~ 15% sajrone periode pambiji. Fokus nambah kanggo nyuda kemacetan lalu lintas, nyuda emisi karbon, lan panggunaan solusi transportasi berkelanjutan bakal dadi faktor utama sing nyurung pasar sepeda kargo sajrone periode ramalan. Kajaba iku, sawetara proyek pamrentah, utamane ing wilayah maju, bakal nambah kesadaran babagan pit kargo ing antarane para pemangku kepentingan ing sektor transportasi amarga, penjualan sepeda kargo bakal terus berkembang.

Pasar Sepeda Kargo: Ringkesan
Pasar sepeda kargo global diantisipasi bakal tuwuh ing CAGR ~ 15% sajrone periode ramalan, amarga bakal nambah tren konsumen menyang blanja online ing saindenging jagad. Munggah jumlah kendaraan pangiriman, kayata van utawa truk, mula nambah rame ing lalu lintas. Contone, statistik Pamrentah Inggris negesake manawa van nyumbang 15% saka total lalu lintas ing saindenging Inggris ing taun 2019. Kemacetan lalu lintas nyebabake kacilakan ing dalan lan mbuwang wektu lan bahan bakar.
Urbanisasi mundhak ing macem-macem wilayah ing global. Ing wulan Mei 2018, Perserikatan Bangsa-Bangsa negesake ing sawijining rilis pers yen 55% pedunung global manggon ing wilayah kutha, sing diantisipasi tekan 68% ing taun 2050. Peningkatan urbanisasi iki nyurung akeh kendaraan ing dalan lan kegiatan konstruksi, sing nyebabake rame lan macet.

Pembalap Pasar Sepeda Kargo
Munggah emisi transportasi minangka masalah utama ing jagad iki. Tambah jumlah lelungan pangiriman kargo luwih akeh nyebabake level emisi. Contone, Uni Eropa nyatakake yen perjalanan pengiriman meh 15% kabeh lelungan kutha ing negara-negara ing saindenging Eropa, sing nyebabake akeh konsumsi bahan bakar lan emisi.
Sawetara agensi bencana pamrentah kalebu Kantor Manajemen Darurat Arlington nggunakake sepeda kargo kanggo ngangkut barang-barang sing ora bisa ditumpangi kendaraan transportasi liyane nalika ana bebaya. Kajaba iku, Federasi Pengendara Eropa promosi nggunakake pit kargo sajrone bencana darurat utawa bencana alam. Dadi, nambah aplikasi sing ora konvensional nyebabake permintaan pit kargo sacara global.
Pamrentah ing saindenging jagad nggawe program kanggo nyuda pengaruh negatif saka urbanisasi lan jumlah kendaraan ing lingkungan. Pamrentah nyengkuyung masarakat supaya nggunakake solusi kasebut minangka alternatif kanggo truk pengiriman tradisional, amarga keuntungan sing ditawakake pit kargo kayata nyuda kemacetan lalu lintas lan emisi pipa buntut.

Tantangan Pasar Sepeda Kargo
Pandemi COVID-19 nyebabake mayoritas bisnis ing saindenging jagad iki runtuh, amarga dipateni paksa produksi lan kegiatan manufaktur. Iki nyebabake ekonomi global entuk kontrak kanthi tingkat pertumbuhan paling endhek. Umume bisnis ing saben industri gumantung karo kodhe lan minangka bagean saka rantai pasokan utama ing pasar. Gangguan rantai pasokan sing nyebabake stoppage transportasi lan layanan pengiriman lan nyuda permintaan kanggo kendaraan ing saindenging jagad bisa nyebabake industri otomotif global kontrak ing Q1 lan Q2 taun 2020.
Watesan teknologi pit kargo ngrusak kinerja, saengga ngalangi adopsi kanggo momotan sing abot lan adoh. Sepeda kargo listrik duwe batere luwih cilik, sing mbatesi jangkauanane lan mbutuhake ngisi daya sing asring. Infrastruktur sing durung berkembang kanggo ngisi daya kendaraan listrik ndadekake sepeda kargo listrik ora bisa digunakake kanggo transportasi jarak adoh. Iki nggawe panjaluk teknologi batere canggih, sing kemungkinan bakal nambah jangkauan pit kargo.

Segmen Pasar Sepeda Kargo
Pasar sepeda kargo global wis dipérang adhedhasar jumlah rodha, aplikasi, propulsi, kepemilikan, lan wilayah
Adhedhasar jumlah rodha, segmen roda telu nguwasani pasar sepeda kargo global. Telung pit kargo roda nyedhiyakake kulo sing stabil banget, dibandhingake karo sepeda motor kargo roda loro sing ditawakake. Kajaba iku, keseimbangan sing disedhiyakake dening telung rodha mbisakake bocah cilik kanggo nyopir sepeda kargo uga. Ditututi dadi rodha telu, segmen roda loro uga diramal bakal duwe saham utama, ing babagan penghasilan, sajrone periode ramalan.
Adhedhasar aplikasi, segmen layanan kurir & bingkisan nganakake bagean utama pasar sepeda kargo global. Tambah pilihan kanggo blanja eCommerce minangka faktor utama sing nambah segmen layanan kurir lan paket. Pelanggan bisa tuku online kanthi ngirim liwat sepeda kargo utawa nyewa sepeda kargo; mula, sawetara toko ritel online lan perusahaan fokus ing ekspansi bisnis ing macem-macem wilayah kanggo ningkatake jangkauan bisnis global.

Pasar Sepeda Kargo: Analisis Daerah
1. adhedhasar wilayah, pasar sepeda kargo global wis dipisahake dadi Amerika Utara, Asia Pasifik, Eropa, Amerika Latin, lan Timur Tengah & Afrika
2. Amerika Lor lan Eropa diprakirakake dadi pasar sing duwe bathi banget sajrone ramalan. Pamrentah Inggris nandur modal kanthi macem-macem cara kanggo ndhukung distribusi pit kargo. Kajaba iku, panjaluke pit kargo saya akeh ing Prancis, Spanyol, lan Walanda, sing kemungkinan bakal meksa pasar. Munggah kesadharan babagan sepeda kargo ing Amerika Utara diprakirake bakal ngasilake pasar sepeda kargo ing wilayah kasebut.

Pasar Sepeda Kargo: Lomba Kompetisi
Pemain utama sing makarya ing pasar sepeda kargo global kalebu
Grup BMW
Jagal & Sepeda
Cezeta, Pabrik Douze SAS
Perusahaan Energica Motor, Grup Govecs
Harley Davidson
Pahlawan Listrik
Johammer E-Mobility GmbH
KTM AG
Mahindra & Mahindra Ltd.
NIU Internasional
Rad Power Bikes LLC
Riese & Müller GmbH
Vmoto Winates
Yadea Group Holding Ltd.
Sepeda Kargo Listrik Yuba
Pemain utama sing operasi ing level global ngembangake jejak kanthi nggawe gabungan lan akuisisi karo sawetara pemain ing industri kasebut. Ing wulan September 2019, Mahindra & Mahindra mbukak pabrik anyar ing Washington DC, AS, kanggo nguatake anané ing saindenging AS, lan perusahaan nandur modal udakara US $ 1 Bn kanggo ekspansi fasilitas produksi ing US Niu International ngasilake mayoritas bathi saka penjualan e-skuter menyang offline distributor utawa langsung menyang konsumen online kanthi online. Perusahaan nggunakake model ritel omni-saluran, nggabungake saluran offline lan online, kanggo adol e-scooter.


Wektu kiriman: Mar-12-2021