Warta Industri

Pasar Platform EV (Komponen: Sasis, Baterai, Sistem Suspensi, Sistem kemudi, Drivetrain, Interior Kendaraan, lan Liyane; Tipe Kendaraan Listrik: Kendaraan Listrik Hibrida lan Kendaraan Listrik Baterai; Saluran Penjualan: OEM lan Aftermarket; Tipe Kendaraan: Hatchback, Sedan, Kendaraan Utilitas, lan Liyane; lan Platform: P0, P1, P2, P3, lan P4) - Analisis Industri Global, Ukuran, Bagikan, Wutah, Tren, lan Prakiraan, 2020 - 2030

Undhang-undhang Lingkungan sing Ngencengi lan Permintaan sing Ndhuwur Kanggo Kendaraan Listrik Kanggo Nguatake Wutah Pasar
Amarga kemajuan teknologi sing nyengsemake lan lanskap peraturan sing berkembang, sektor otomotif global wis nyekseni owah-owahan sajrone pirang-pirang dekade kepungkur. Saiki, sektor otomotif saiki ing saindenging jagad saya maju menyang masa depan sing lestari lan luwih ijo, ing ngendi OEM lan pemangku kepentingan liyane kudu nandur modal ing teknologi lan inovasi anyar sing cocog karo lanskap peraturan sing berkembang. Sajrone dasawarsa kepungkur, kendharaan listrik ngasilake popularitas ing saindenging jagad. Nalika kesadaran babagan kendaraan listrik terus berkembang ing saindenging jagad, kanthi mangkono, penjualan kendaraan listrik global terus maju ing lintasan munggah - sawijining faktor sing diarep-arep bisa nambah tuwuhing pasar platform EV global.
Panjaluk kendharaan listrik minangka faktor utama sing diarepake bisa ngarahake pasar platform EV global sajrone periode pambiji. Perusahaan sing makarya ing pasar platform EV saiki saya fokus ing penawaran platform EV sing efektif lan efisien kanggo para pelanggan, lan ngatasi kesenjangan biaya antarane mesin kendaraan listrik lan mesin pembakaran internal (ICE). Sawetara pemain tingkat paling dhuwur ing pasar uga ngarep-arep bakal ngluncurake platform EV inovatif sajrone dasawarsa iki - sawijining faktor sing bisa ngewangi pangembangan pasar platform EV global sajrone periode ramalan.
Ing mburi faktor kasebut, pasar platform EV global diantisipasi bakal ngluwihi merek US $ 97,3 Bn ing pungkasan taun 2030.

Pemain Pasar Fokus ing Jembatan Cost Bridging antarane ICE lan Mesin Listrik
Sanajan panjaluk kanggo kendaraan listrik wis nyumurupi pertumbuhan terus-terusan sajrone sawetara taun kepungkur, sawetara OEMs entuk bathi lumayan liwat penjualan kendaraan listrik. Kesenjangan biaya sing akeh ing antarane mesin listrik lan ICE minangka faktor utama sing diarepake supaya bisa nggawe inovasi lan mbukak dalan kanggo model platform EV sing hemat biaya ing wektu ngarep. Baterai listrik sing larang regane yaiku salah sawijining alesan kenapa kendaraan listrik regane luwih larang tinimbang hibrida utawa kendaraan sing beroperasi arsitektur ICE-kendaraan. Asile, sawetara pemain sing operasi ing lanskap pasar platform EV ngupayakake cara anyar kanggo menehi ganti rugi biaya kasebut kanthi fokus ngrancang EV ing platform sing bisa diukur lan modular. Nalika sawetara OEM saya akeh nandur modal ing pangembangan platform EV sing dibangun kanthi tujuan kanggo ngasilake kendaraan listrik, sing liyane utamane gumantung karo arsitektur kendaraan ICE kanggo produksi kendaraan listrik. Kanggo ngupayakake supaya produksi kendaraan listrik duwe bathi, para pelaku pasar saya akeh njelajah macem-macem konsep, kalebu jalur perakitan sing luwih gampang.

Pemain Pasar Fokus Nggawe Platform EV Anyar Kanggo Entuk Kompetitif
Nyekseni permintaan akeh kendaraan listrik lan antisipasi penetrasi kendharaan listrik ing mbesuk, sawetara perusahaan saiki cenderung ngluncurake platform EV anyar kanggo entuk kompetitif ing lanskap pasar saiki. Kajaba iku, nalika perusahaan level paling dhuwur nandur modhal ing produksi platform EV sing inovatif, sawetara startup wis mlebu pasar platform EV global, lan nggawe aliansi strategis karo para pemain pasar liyane supaya bisa ana ing pasar platform EV sing kompetitif banget. Contone, REE Automotive, wiwitan Israel melu kemitraan karo KYB Corporation Jepang kanggo ngluncurake suspensi canggih kanggo platform kendaraan listrik mbesuk. KYB Corporation dikarepake bisa nawakake sistem suspensi semi-aktif lan aktif kanggo platform REE EV.
Kajaba iku, sawetara OEM terkemuka saya fokus kanggo mbangun platform EV sing darmabakti kanggo nggawe pasar sing padhet. Contone, ing Februari 2019, Hyundai ngumumake manawa perusahaan kasebut bakal nggawe platform kendaraan listrik khusus sing bakal digunakake dening mobil listrik anyar sing diproduksi perusahaan kasebut.

Panjaluk Platform EV Tolak ing taun 2020 ing tengah Pandemi COVID-19
Sektor otomotif global ngalami kemunduran utama ing taun 2020 amarga wabah novel pandhemen COVID-19. Seranganing pandemi COVID-19 wis mindhah tuwuhing pasar platform EV dadi jalur alon ing taun 2020, amarga sektor otomotif ing Tiongkok isih dikunci utamane ing kuartal pertama taun 2020. Amarga iki, pasokan bahan baku lan komponen otomotif misuwur banget ing saindenging jagad. Nanging, nalika China mboko sithik mbukak industri, pusat otomotif utama liyane mbatesi perdagangan lan transportasi lintas batas minangka langkah kanggo ngatasi panyebaran virus kasebut.
Pasar platform EV diarep-arep bakal entuk momentum ing kuartal pungkasan taun 2020, amarga panjaluk global kanggo EVs dadi saksi terus tuwuh sawise istirahat larangan lan perdagangan.

Pandhangan Analis
Pasar platform EV global diarepake bakal tuwuh ing CAGR moderat ~ 3,5% sajrone periode ramalan. Wutah pasar utamane didorong dening akeh panjaluk kanggo kendaraan listrik, nambah dhukungan pemerintah kanggo kendharaan listrik, pangembangan teknologi kendaraan listrik canggih, lan undang-undang lan peraturan perlindungan lingkungan. Pemain pasar kudu fokus ngluncurake platform kendaraan listrik sing inovatif lan hemat biaya kanggo entuk kompetitif lan nggawe pijakan sing padhet ing pasar.

Pasar Platform EV: Ringkesan
Pasar platform EV global diantisipasi bakal tuwuh ing CAGR 3,5% sajrone periode ramalan. Iki utamane amarga norma emisi sing saya ketat kanggo mobil ditambah karo promosi hibridisasi lan elektrifikasi kendharaan kanggo nyuda pengaruh gas pembuangan mbebayani ing lingkungan. Aturan pamrentah tumrap kendaraan diesel lan bensin minangka sebab utama pangowahan preferensi pelanggan menyang kendaraan listrik lan nambah permintaan platform EV sajrone periode ramalan.
Pasar kanggo EV berkembang kanthi cepet lan investasi ing tahap awal banget kanggo bus, amarga pamrentah ing sebagian besar wilayah nandur modal akeh ing kutha-kutha utama kanggo ngatasi emisi karbon sing bisa nambah pasar kanggo platform EV. Platform EV kanggo bis listrik nyadari akeh permintaan ing umume ekonomi, amarga listrik saka platform publik bisa uga luwih efektif ngasilake kualitas udara.

Pembalap Pasar Platform EV
Sadurunge, merek utama luwih milih nggawe platform siji kanggo patang limang model kanggo matesi investasi modal. Nanging, luwih akeh panjaluk saka pembeli mobil kanggo fitur, gaya, lan kinerja tartamtu ing wilayah, kalebu unsur keunikan ing mobil supaya OEM nggawe platform sing beda kanggo macem-macem model, sing bisa nambah pasar kanggo platform EV sajrone periode ramalan.
Bahan bakar fosil wis winates lan ora suwe, cadangan bahan bakar fosil bisa uga entek. Miturut tingkat konsumsi saiki, kira-kira 46,7 taun sumber daya bahan bakar tetep ana ing saindenging jagad, lan sumber daya gas alam 49,6 taun isih ana ing saindenging jagad. Pilihan alternatif bahan bakar fosil kasedhiya ing pasar, kalebu kendaraan listrik, CNG, LPG, kendaraan bertenaga udara, lan LNG. Nanging, kendaraan listrik saya akeh digunakake, sing digunakake kanthi rutin kanggo transportasi ing kutha-kutha lan kutha-kutha lan kutha-kutha metropolitan. Iki uga bisa dadi solusi kanggo kasedhiyan sumber daya alam sing winates. Iki kira-kira bisa nambah pasar kanggo platform EV.
Sawetara manufaktur, kayata Tesla Inc. lan Nissan, ngenalake EV kinerja sing mbukak platform EV anyar sing luwih sepi ing dalan lan nyedhiyakake perjalanan sing lancar lan bebas repot. Biaya pangopènan EV sing sithik, amarga desain anyar ing platform EV dadi kauntungan tambahan, sing bisa nguntungake konsumen ing jangka panjang. Sabanjure, iki bisa uga nyurung pasar platform EV.

Tantangan Pasar Platform EV
Biaya kendaraan listrik yen dibandhingake karo kendaraan ICE konvensional (mesin pembakaran internal) signifikan banget lan dianggep minangka faktor pencegahan utama kanggo kendaraan listrik lan pasar platform EV
Kendaraan bertenaga listrik mbutuhake stasiun pengisian daya, lan jaringan stasiun kasebut sing dununge strategis dibutuhake supaya masarakat bisa lelungan adoh. Kajaba iku, ngisi daya batere asring mbutuhake udakara 1 jam, sing ora cocog karo efisiensi bahan bakar bensin, sing luwih ngencengi pasar platform EV.

Segmentasi Pasar Platform EV
Adhedhasar komponen, segmen batere diproyeksikan kanggo nuduhake pangsa utama pasar platform EV sajrone periode ramalan. OEM fokus ing produksi batere EV majeng sing samesthine duwe emisi luwih murah kanthi biaya sing luwih murah, sing ndadekake investasi R&D luwih akeh kanggo segmen batere lan pungkasane kanggo platform EV.
Adhedhasar jinis kendaraan listrik, segmen kendaraan listrik batere berkembang kanthi cepet kanggo pasar platform EV. Umume OEM fokus ing pangembangan kendaraan listrik batere ing platform EV sing mentas dikembangake tinimbang kendaraan listrik hibrida, amarga panjaluk BEV luwih saka HEV. Kajaba iku, investasi lan keahlian modhal sing luwih dhuwur dibutuhake kanggo ngembangake HEV yen dibandhingake karo BEV, amarga BEV ora kalebu ICE ing platform EV lan mula, luwih gampang dibangun.
Adhedhasar jinis kendaraan, segmen kendharaan utilitas nyumbang bagean pinunjul saka pasar platform EV global. Konsumen ing China luwih milih sedan kompak; Nanging, tekane SUV sing anyar lan luwih narik kawigaten ngindhari permintaan menyang kendaraan utilitas. Ana penurunan dodolan sedan. Dheweke ora migunani kaya hatchbacks utawa luwih wiyar kaya SUV lan konsumen ing Asia lan AS luwih seneng kendaraan sing wiyar lan migunani. Pengurangan permintaan hatchbacks ing saindenging Eropa lan Amerika Latin amarga anane ukuran kendaraan sing luwih cilik. Hatchback sing luwih gedhe, ora duwe fungsi lan bisa digunakake.

Pasar Platform EV: Analisis Daerah
Adhedhasar wilayah, pasar platform EV global wis dipisahake dadi Amerika Utara, Eropa, Asia Timur, APAC Selatan, Amerika Latin, lan Timur Tengah & Afrika
Peningkatan penetrasi EV sing terus-terusan kanthi cepet ing pirang-pirang negara ing Asia Wétan lan Eropa minangka faktor utama sing nyebabake pasar platform EV global, amarga investasi R&D ing negara kasebut saya tambah. Eropa nyekseni paningkatan penetrasi EV sing kuat. Sabanjure, panjaluk kanggo EV bakal diunggahake sajrone periode ramalan, sing bisa nambah pasar kanggo platform EV.
Pasar platform Asia Wétan diantisipasi bakal tuwuh kanthi signifikan, banjur Eropa lan Amerika Utara. Industri otomotif ing negara-negara, kalebu China, Jepang, lan Korea Selatan cenderung teknologi, inovasi, lan pangembangan EV canggih. Pangembangan stasiun pengisian daya sing luwih maju lan cepet diprakirake kanggo nyengkuyung pasar platform EV lan EV. BYD, BAIC, Chery, lan SAIC minangka pemain utama sing makarya ing pasar Asia Wétan EV, nyumbang pangsa maksimum pasar platform EV.

Pasar Platform EV: Lansekap Kompetisi
Pemain utama sing makarya ing pasar platform EV global kalebu
Perusahaan Motor Alcraft
Motor Baic
BMW
BYD
Byton
Kano
Chery
Daimler
Faraday Future
Fisker
Ford
Geely
Motors Umum
Honda
Hyundai
JAC
Kia Motors
Motor Nissan
Mbukak Motors
REE Auto
Rivian
Motor Saic
Toyota
Volkswagen
Volvo
XAOS Motors
Zotye
Sawetara OEM milih ngasilake BEV utawa PHEV ing platform ICE sing diadaptasi kanggo matesi investasi modal lan tanggung jawab kanggo manufaktur fleksibel. Arsitektur sing dirancang kanggo kendaraan ICE ngadhepi tantangan ing kemasan batere. Contone, VW Group arep nggawe EV saka kabeh ukuran nggunakake sawetara bagean sing padha supaya bisa nggawe model e sing duwe bathi. Perusahaan iki arep nggawe mobil MEB ing wolung lokasi, global, ing taun 2022. Salajengipun, prédhiksi bakal adol 15 yuta kendaraan ing platform EV sajrone dasawarsa sabanjure.

E-Rickshaw minangka kendaraan listrik, roda telu sing biasane digunakake kanggo tujuan komersial kanggo ngeterake penumpang lan barang. E-becak uga dikenal kanthi jeneng tuk-tuk listrik lan toto. Nggunakake batere, motor traksi, lan powertrain listrik kanggo ngeterake kendharaan.
Rickshaws minangka mode transportasi penumpang komersial sing misuwur, utamane ing saindenging India, China, ASEAN, lan sawetara negara ing Afrika. Biaya transportasi sing murah, becak murah, lan manuvere liwat dalan kutha sing rame yaiku sawetara kaluwihan becak, sing nyengkuyung panjaluk ing jagad iki. Kajaba iku, norma emisi sing ketat, rega BBM sing mundhak, insentif liwat e-becak, lan tambah akeh e-becak dadi pilihan konsumen kanggo e-becak. Kajaba iku, larangan sing dienggo liwat kendaraan bertenaga bahan bakar bisa uga nyengkuyung panjaluk e-becak.
Pasar e-becak global utamane dicegah dening infrastruktur pengisian daya sing durung maju ing sawetara negara. Kajaba iku, ora ana peraturan sing uga nyegah pasar e-becak global.
Pasar e-becak global bisa dipisahake adhedhasar jinis becak, kapasitas batere, rating daya, komponen, aplikasi, lan wilayah. Ing babagan jinis becak, pasar e-becak global bisa diklasifikasikake dadi rong bagean. Ngelingi sarat bobot sing kurang kanggo efisiensi sing luwih dhuwur, tingkat adopsi e-becak jinis mbukak saya akeh ing konsumen.
Adhedhasar kapasitas batere, pasar e-becak global bisa dipérang dadi rong perangan. Kapasitas batere luwih dhuwur, sawetara becak e-becike; mula, pamilik luwih milih e-becak kanthi kapasitas dhuwur. Nanging, kanggo batere kapasitas sing luwih dhuwur, bobot nambah proporsi. Ing babagan rating tenaga, pasar e-becak global bisa dipisahake dadi telung segmen. Panjaluk e-becak sing duwe tenaga motor antara 1000 lan 1500 Watt saya mundhak, sing utamane disebabake efektivitas biaya ditambah karo pangiriman torsi sing cukup.
Ing babagan komponen, pasar e-becak global bisa diklasifikasikake dadi limang segmen. Batere minangka komponen penting lan larang ing becak. Baterai mbutuhake perawatan sing asring lan mbutuhake panggantos sawise periode wektu tartamtu, supaya kinerja kendaraan bisa lancar lan efisien. Sasis minangka komponen penting liyane ing e-becak lan mula, nuduhake bagean utama pasar, ing babagan penghasilan. Adhedhasar aplikasi, pasar e-becak global bisa dibagi dadi transportasi penumpang lan transportasi barang. Segmen transportasi penumpang nyepetake pangsa pasar, ing babagan penghasilan, ing taun 2020, sing disebabake tambah akeh panggunaan becak kanggo penumpang penumpang. Kajaba iku, penggabungan e-becak dening perusahaan transportasi sing dikarepake bisa nyengkuyung segmen transportasi penumpang ing pasar.
Ing babagan wilayah, pasar e-becak global bisa dipérang dadi limang wilayah sing misuwur. Asia Pasifik nyumbang bagean utama pasar, ing babagan penghasilan, ing taun 2020, sing utamane disebabake kenaikan permintaan konsumen, insentif pamrentah lan kebijakan pendhukung, larangan becak sing nganggo bahan bakar, lan kenaikan rega bahan bakar. Kajaba iku, becak minangka mode transportasi sing misuwur ing saindenging wilayah kutha ing sawetara negara ing Asia, kayata China lan India. Kajaba iku, anané pabrikan e-becak global minangka driver utama pasar e-becak ing Asia Pasifik.
Pemain utama sing makarya ing pasar e-becak global yaiku Mahindra Electric Mobility Limited, MICROTEK, Nezonegroup, Arna Electric Auto Private Limited, MOTOR GREEN VALLEY, GEM E Rickshaw, SuperEco, Bajaj Auto Limited, Pabrik Sepeda Listrik Xianghe Qiangsheng, Hitek Electric Auto Co ., YUVA E RICKSHAW, JS AUTO (P) LTD., Lan Pace Agro Pvt. Ltd.
Laporan kasebut nawakake evaluasi lengkap babagan pasar. Mengkono liwat wawasan kualitatif sing jero, data sejarah, lan proyeksi sing bisa diverifikasi babagan ukuran pasar. Proyeksi sing ditampilake ing laporan kasebut ditemokake kanthi nggunakake metodologi riset lan asumsi sing wis kabukten. Kanthi mangkono, laporan riset dadi gudang analisis lan informasi kanggo saben aspek pasar, kalebu nanging ora winates ing: Pasar regional, teknologi, jinis, lan aplikasi.
Panliten kasebut minangka sumber data sing bisa dipercaya babagan:
 Segmen pasar lan sub-perangan
 Tren pasar lan dinamika
Supply lan panjaluk
 Ukuran pasar
 Tren / kesempatan / tantangan saiki
 Lanskap kompetitif
 Terobosan teknologi
 Analisis rantai lan pemangku kepentingan
Analisis regional kalebu:
 Amerika Utara (AS lan Kanada)
 Amerika Latin (Meksiko, Brasil, Peru, Chili, lan liya-liyane)
 Eropa Kulon (Jerman, Inggris, Prancis, Spanyol, Italia, negara-negara Nordik, Belgia, Walanda, lan Luksemburg)
 Eropa Timur (Polandia lan Rusia)
 Pasifik Asia (China, India, Jepang, ASEAN, Australia, lan Selandia Baru)
 Timur Tengah lan Afrika (GCC, Afrika Kidul, lan Afrika Lor)
Laporan kasebut disusun liwat riset utama sing ekstensif (liwat wawancara, survey, lan pengamatan analis pengalaman) lan riset sekunder (sing mbutuhake sumber mbayar, jurnal perdagangan, lan database badan industri). Laporan kasebut uga nduweni penilaian kualitatif lan kuantitatif lengkap kanthi nganalisa data sing dikumpulake saka analis industri lan peserta pasar ing poin-poin utama ing rantai nilai industri.
Analisis kapisah saka tren sing ana ing pasar induk, indikator makro lan ekonomi mikro, lan peraturan lan amanat kalebu ing sajrone panliten kasebut. Kanthi mangkene, laporan kasebut nggambarake daya tarik saben segmen utama sajrone periode ramalan.
Sorotan laporan:
 Analisis latar mburi lengkap, sing kalebu penilaian pasar induk
 Owahan penting ing dinamika pasar
 Segmen pasar nganti level loro utawa kaping telu
 Ukuran pasar sing historis, saiki, lan sing diprakirakake saka sudut pandang nilai lan volume
 Pelaporan lan evaluasi pangembangan industri anyar
 Saham pasar lan strategi para pemain utama
Ngenalake segmen khusus lan pasar regional
Piji objektif saka lintasan pasar
 Rekomendasi kanggo perusahaan kanggo nguatake papan ing pasar   
Cathetan: Sanajan ati-ati kanggo njaga tingkat akurasi paling dhuwur ing laporan TMR, pangowahan khusus pasar / vendor pungkasan bisa uga butuh wektu kanggo dipikirake ing analisis.
Panaliten iki dening TMR minangka kerangka kerja sing dinamis ing pasar. Utamane ngemot penilaian kritis lelungan konsumen utawa pelanggan, dalan sing saiki lan saiki, lan kerangka strategis supaya CXO bisa njupuk keputusan sing efektif.
Tombol utama kita yaiku EIRS Framework 4-Kuadran sing nyedhiyakake visualisasi rinci babagan papat unsur:
 Peta Pengalaman Pelanggan
 Wawasan lan Piranti adhedhasar riset adhedhasar data
 Asil sing Bisa Diisi kanggo nemokake kabeh prioritas bisnis
 Kerangka Strategis kanggo ningkatake perjalanan tuwuh
Panliten kasebut ngupayakake ngevaluasi prospek pertumbuhan saiki lan mbesuk, dalan sing durung dimanfaatake, faktor sing mbentuk potensi penghasilan, lan pola permintaan lan konsumsi ing pasar global kanthi mbiji dadi pambiji kanthi wilayah.
Segmen regional ing ngisor iki dijamin lengkap:
 Amerika Lor
 Pasifik Asia
 Eropa
 Amerika Latin
 Timur Tengah lan Afrika
Kerangka kerja kuadran EIRS ing laporan kasebut ngrampungake spektrum riset lan nasihat adhedhasar data kanggo CXO supaya bisa nggawe keputusan sing luwih apik kanggo bisnis lan tetep dadi pimpinan.
Ing ngisor iki minangka gambar asli saka kuadran iki.
1. Peta Pengalaman Pelanggan
Panliten kasebut nyedhiyakake evaluasi jero babagan macem-macem lelungan pelanggan sing ana gandhengane karo pasar lan segmene. Nawakake macem-macem kesan pelanggan babagan produk lan panggunaan layanan. Analisis kasebut luwih tliti ngerteni rasa nyeri lan rasa wedi ing macem-macem titik tutul pelanggan. Solusi konsultasi lan intelijen bisnis bakal mbantu para pihak sing duwe kepentingan, kalebu CXO, nemtokake peta pengalaman pelanggan sing disesuaikan karo kabutuhane. Iki bakal mbantu dheweke supaya bisa ningkatake keterlibatan pelanggan karo merek.
2. Wawasan lan Piranti
Maneka warna panliten adhedhasar siklus riset utami lan sekunder sing rumit sing dianakake analis sajrone riset. Analis lan penasehat ahli ing TMR nggunakake alat wawasan pelanggan kuantitatif ing saindenging industri lan metodologi proyeksi pasar supaya bisa ngasilake asil, sing bisa dipercaya. Panliten kasebut ora mung nawakake prakiraan lan prakiraan, nanging uga evaluasi sing ora pati jelas babagan tokoh-tokoh kasebut ing dinamika pasar. Wawasan kasebut nggabungake kerangka riset adhedhasar data kanthi konsultasi kualitatif kanggo pamilik bisnis, CXO, produsen kebijakan, lan investor. Wawasan kasebut uga bakal mbantu para pelanggan ngatasi rasa wedi.
3. Asil sing Bisa Ditindakake
Temuan sing ditampilake ing panelitian iki dening TMR minangka pandhuan sing penting kanggo memenuhi kabeh prioritas bisnis, kalebu sing penting kanggo misi. Asil nalika ditrapake nuduhake keuntungan nyata kanggo para pemangku kepentingan bisnis lan entitas industri kanggo ningkatake kinerja. Asil kasebut disesuaikan karo kerangka strategis individu. Panliten kasebut uga nggambarake sawetara panelitian kasus anyar babagan ngatasi macem-macem masalah dening perusahaan sing diadhepi sajrone lelungan konsolidasi.
4. Kerangka Strategis
Panliten kasebut nglengkapi bisnis lan sapa wae sing kepengin dadi pasar kanggo nyusun kerangka kerja strategis sing jembar. Iki dadi luwih penting tinimbang saiki, amarga kahanan sing durung mesthi saiki amarga COVID-19. Panaliten kasebut musyawarah babagan konsultasi kanggo ngatasi macem-macem gangguan ing jaman kepungkur lan ngarepake sing anyar kanggo nambah kesiapan. Kerangka kerja mbantu bisnis ngrancang kesesuaian strategis kanggo pulih saka tren sing ngganggu. Salajengipun, analis ing TMR mbantu sampeyan ngilangi skenario kompleks lan nggawa ketahanan nalika durung mesthi.
Laporan kasebut nerangake babagan macem-macem aspek lan njawab pitakon sing relevan ing pasar. Sawetara sing penting yaiku:
1. Apa sing dadi pilihan investasi paling apik kanggo ngupayakake produk lan layanan anyar?
2. Proposisi nilai apa sing kudu ditindakake bisnis nalika nggawe riset lan pendanaan anyar?
3. Aturan endi sing paling migunani kanggo para pemangku kepentingan kanggo nambah jaringan rantai pasokan?
4. Wilayah endi sing bisa ndeleng permintaan wis diwasa ing segmen tartamtu ing wektu sing cedhak?
5. Apa sawetara strategi optimasi biaya paling apik karo vendor sing entuk sukses karo sawetara pemain sing wis apik?
6. Apa perspektif utama sing digunakake C-suite kanggo mindhah bisnis menyang lintasan pertumbuhan anyar?
7. Aturan pamrentahan endi sing bisa nantang status pasar regional utama?
8. Kepiye skenario politik lan ekonomi sing bakal tuwuh mengaruhi kesempatan ing bidang pertumbuhan utama?
9. Apa sawetara kesempatan entuk nilai ing macem-macem segmen?
10. Apa sing bakal dadi alangan mlebu pemain anyar ing pasar?
Kanthi pengalaman sing kuat kanggo nggawe laporan pasar sing luar biasa, Riset Pasar Transparansi katon minangka salah sawijining perusahaan riset pasar sing dipercaya ing antarane para pemangku kepentingan lan CXO. Saben laporan ing Transparansi Pasar Transparan ngliwati kegiatan panliten sing ketat ing saben aspek. Peneliti ing TMR terus ngawasi ing pasar lan ngekstrak poin sing bisa ningkatake tuwuhing mupangat. Titik kasebut mbantu para pemangku kepentingan kanggo ngrancang strategi bisnis sing cocog.
Peneliti TMR nganakake riset kualitatif lan kuantitatif sing lengkap. Panliten iki kalebu njupuk masukan saka para ahli ing pasar, fokus ing pembangunan anyar, lan liya-liyane. Cara riset iki ndadekake TMR beda karo perusahaan riset pasar liyane.
Mangkene carane Riset Pasar Transparan mbantu para pemangku kepentingan lan CXO liwat laporan:
Inkulasi lan Evaluasi Kolaborasi Strategis: Peneliti TMR nganalisa kegiatan strategis pungkasan kaya penggabungan, akuisisi, kemitraan, kolaborasi, lan usaha patungan. Kabeh informasi disusun lan dilebokake ing laporan kasebut.
Estimasi Ukuran Pasar sing Sempurna: Laporan kasebut nganalisa demografi, potensial pertumbuhan, lan kapabilitas pasar sajrone periode ramalan. Faktor iki nyebabake perkiraan ukuran pasar lan uga nyedhiyakake outline babagan cara pasar njupuk pertumbuhan sajrone periode pambiji.
Riset Investasi: Laporan kasebut fokus ing kesempatan investasi sing lagi aktif lan mbesuk ing pasar tartamtu. Perkembangan kasebut nggawe para pemangku kepentingan ngerti babagan skenario investasi saiki ing saindenging pasar.
Cathetan: Sanajan ati-ati kanggo njaga tingkat akurasi paling dhuwur ing laporan TMR, pangowahan khusus pasar / vendor pungkasan bisa uga butuh wektu kanggo dipikirake ing analisis.


Wektu kiriman: Mar-12-2021