• pops
  • pops

Pedal Rickshaw Motor Kit

Katrangan singkat:

Jeneng Barang Spesifikasi: Motor Motor Pedal Rickshaw Motor: 500W / 650W / 800W / 1000W Controller: 12T / 15T Voltase: 48V / 60V / 72V Aplikasi: Kit konversi ing becak becak kanthi otomatis Ganti tricycle dadi listrik! 1). Kit iki kanggo becak, becak, becak, lsp. Kecepatan output motor ora cepet, nanging torsi gedhe. Yen sampeyan ora yakin apa motor sing kudu sampeyan gunakake, tulung kirimake gambar kendaraan sampeyan, mula aku bisa menehi saran babagan motor sing bener. 2). Mot iki ...


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Jeneng barang: Pedal Rickshaw Motor Kit
Motor: 500W / 650W / 800W / 1000W
Kontroler: 12T / 15T
Tegangan: 48V / 60V / 72V
Aplikasi: Kit konversi ing becak becak supaya kanthi otomatis

Ganti becak sampeyan dadi listrik!

fwafsavv

1). Kit iki kanggo becak, becak, becak, lsp. Kecepatan output motor ora cepet, nanging torsi gedhe. Yen sampeyan ora yakin apa motor sing kudu sampeyan gunakake, tulung kirimake gambar kendaraan sampeyan, mula aku bisa menehi saran babagan motor sing bener.
2). Kit motor iki gampang dipasang ing kendharaan, mung kudu ndandani adaptor menyang poros kendaraan, banjur pasang roda rantai, lan pasang motor menyang bingkai kendaraan, banjur sambungake sprocket motor lan rodha rantai kanthi rante. Yen sampeyan ora ngerti carane ndandani motor, tulung kirimake gambar kendaraan sampeyan, mula aku bisa menehi saran.
3). Kit iki mung kanggo wong sing numpak becak luwih gampang, ora cepet (becak 26-inci bisa mlaku udakara 20km / jam), bobote momotan 500W udakara 250kg.
4). Kit iki ora kalebu batere, sampeyan kudu tuku batere kanthi kapisah, batere asam timbal lan batere lithium kabeh ok, lan kapasitas batere nyaranake 48V 20Ah.
5). Kontroler iki duwe fungsi "mbalikke", nanging amarga kit iki nggunakake roda rantai freewheel, bisa drive mung maju, yen sampeyan pengin drive mundur, sampeyan kudu nggunakake roda rantai tetep utawa ngelas freewheel supaya bisa tetep , monggo dingerteni.

sacw

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita