• pops
  • pops

Kontroler Skuter

Katrangan singkat:

Spesifikasi Nama Barang: Kontroler kendaraan listrik tanpa sikat Ukuran: 6-24tube Matesi saiki: 20-60A Voltase: 24-72v Warna: Sliver, Daya Nilai Hitam: 1500-2000W Jenis: Gelombang sinus, mode dual cerdas Bobot : 800g Paket: 1pc / kothak warna MOQ: 1000 pcs Aplikasi: Skuter, Motor, Detail Produk Sepeda Fungsi penting A. Kelas anti banyu: A + B. Alarm Burger C. Geser telung kacepetan D. Pelayaran pesiar cerdas E. Cepet dening ...


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Jeneng barang:

Kontroler kendaraan listrik tanpa sikat

Ukuran:

6-24tube

Watesan saiki:

20-60A

Tegangan:

24-72v

Werna:

Sliver, Ireng

Daya peringkat:

1500-2000W

Jinis:

Gelombang sinus, mode dual cerdas

Bobot

800g

Paket:

1 pc / kothak warna

MOQ:

1000 pcs

Aplikasi:

Skuter, Sepeda Motor, Sepeda

Rincian Produk

Fungsi sorot
A. Kelas banyu: A +
Alarm B.Burglar
C. Ganti telung kacepetan
D. Pelayaran pinter
E. Cepet nganti 30%
F. bisu Kaslametan
G.Bareng ndandani
H.Tahan tahan, ora goyang

vcwef
grewf

Kauntungan

1. Desain chip cerdas, luwih cocog karo kontroler, nambah efisiensi lan kacepetan.
Tabung MOS berkualitas tinggi, resistensi tekanan luwih dhuwur.
2. Kawat tahan suhu dhuwur, 500W utawa luwih dhuwur, luwih aman digunakake.
3. Cocog kanggo kabeh jinis merek, kompatibilitas sing kuat

bxcwq
bggfew

Paket

IMG20200414080656
IMG20200416114410

Kiriman

Pelabuhan cedhak: Shanghai / Ningbo
Negara Asal: CHINA
Pengepakan: Dikemas karo karton standar

cxzcsw
gregsd

Lingkungan pabrik

qwqq1
ewvdfv3
qweqw2
vcxvdw
qweqw3
ggberew6

1. Lingkungan bengkel resik lan rapi, keamanan produksi
2.Komplit peralatan, teknologi canggih lan kualitas produk sing dijamin.
3. Kualitas pekerja cukup dhuwur lan tingkat toleransi kesalahan kurang.

FAQ

P1: Apa sampeyan nampa pesanan cilik?
A1: Aja kuwatir. Bebas hubungi kita .kanggo entuk luwih akeh pesenan lan menehi luwih gampang marang klien, kita nampa pesanan cilik.

P2: Apa sampeyan bisa ngirim produk menyang negara saya?

A2: Mesthi, kita bisa. Yen sampeyan ora duwe forwarder kapal dhewe, kita bisa nulungi sampeyan.

P3: Apa sampeyan bisa nindakake OEM kanggo aku?
A3: Kita nampa kabeh pesenan OEM, cukup hubungi kita lan menehi desain. Aku bakal menehi rega sing cukup lan nggawe conto kanggo sampeyan ASAP.

P4: Apa syarat pembayaran sampeyan?

A4: Dening T / T, LC SAJA, deposit 30% sadurunge, saldo 70% sadurunge dikirim.

P5: Suwene wektu produksi sampeyan?

A5: Iku gumantung saka produk lan urutan sing apik. Biasane, butuh wektu 15 dina kanggo pesen karo MOQ qty.

P6: Kapan aku bisa njaluk kutipan?

A6: Biasane, aku ngutip sampeyan sajrone 24 jam sawise njaluk priksaan. Yen sampeyan sanget njaluk petik kasebut. Hubungi kita utawa kirim liwat mail sampeyan, supaya kita bisa prioritas priksaan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KUNJUNG PELANGGAN Warta