• pops
  • pops

Shocker

Katrangan singkat:

Spesifikasi Nama Barang: Skuter Shocker Ukuran: 31 / 30mm Warna: Sliver, Panjang Hitam: 66-78cm utawa kustomisasi Bahan: Berat hidrolik Aluminium: resistensi Ketahanan 3.0kg: resistensi Kompresi 200N: Tekanan Efek 200N: Tekanan kerja Kuat: 300000 kaping Ultimate load : Pangurangan kompresi 500kg: Rasio redaman 10cm: 1: 100 Paket: 5sets / karton Aplikasi: Skuter, Sepeda Motor, Pitunjuk Produk Sepeda Fitment: Motor Hidrolik Shock Absorber ...


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Jeneng barang: Shocker Skuter
Ukuran: 31/30mm
Werna: Sliver, Ireng
Dawa: 66-78cm utawa ngatur
Bahan: Hidrolik aluminium
Bobot: 3,0kg
Resistensi resistensi: 200N
Resistensi kompresi: 200N
Tekanan pengaruh: Kuwat
Tekanan kerja: 300000 kaping
Umbukak ltimate: 500kg
Pangurangan kompresi sadurunge: 10cm
Rasio redaman: 1: 100
Paket: 5set / karton
Aplikasi: Skuter, Sepeda Motor, Sepeda

Pitepangan produk

Fitment: Ngedhot Shooter Sepeda Motor Hidrolik
Jarak Pusat: 315mm
Diameter Kabel: ∅9mm
Dia saka Piston Rod: ∅10MM
Bahan: Baja
Paket: Polyfoma bag + kothak hadiah + karton Master

Maju Kita

1. Tambah nyenengake lan ngontrol.
2. 100% Anyar, kabeh unit.
3. Panyetelan damping mbalek maneh
4. Pangaturan preload spring
5. Nyetel dawa
6. Cukup sambungake kanggo ngganti peralatan asli
7. Sampel bisa ditawakake kanggo mriksa kualitas lan tes fitment.
8. Layanan khusus lan pesenan OEM disambut kapan wae.
9. Desain LOGO sampeyan bisa dicithak (laser printing / emboss) ing kothak paket.
10. Pesenan sampel bisa ditampa.
11. Kita minangka pabrik penyerap kejut motor profesional.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita