• pops
  • pops

Katup

Katrangan singkat:

Spesifikasi Nama Barang: Panjang Kawat Throttle Skuter: 65cm utawa kustomisasi Bahan: Plastik, Aluminium Tipe: Rem drum kiri, rem cakram warna Werna: Kawat Ireng: tembaga Tipe set: kiwa lan kanan Paket: 1 set / tas opp Berat: 680g MOQ: 1000sets Aplikasi: Skuter, Sepeda Motor, Pitunjuk Produk Sepeda 1. Desain anti-selip lan kejut anti-kejutan nggawe nunggang luwih nyaman. 2. Kabeh antarmuka cincin aluminium, kalebu baja magnetik sing gegandhengan, induksi stabil lan ...


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Jeneng barang:  Throttle Skuter
Panjang Kawat: 65cm utawa ngatur
Bahan: Plastik, aluminium
Jinis: Rem drum kiwa, rem cakram kanan
Werna: Ireng
Kabel: tembaga
Jinis set: kiwa lan tengen
Paket: 1set / tas opp
Bobot: 680g
MOQ: 1000set
Aplikasi: Skuter, Sepeda Motor, Sepeda

Pitepangan produk

1. Desain anti slip lan anti-kejut nggawe nunggang luwih nyaman.
2. Kabeh antarmuka cincin aluminium, kalebu baja magnetik sing gegandhengan, induksi stabil lan akselerasi sing lancar.
3. Desain anti banyu, struktur tertutup, bahan anti banyu polimer.
4.Full fungsi, respons sensitif, opsi multi-warna.
5. Tahan lan gampang dipasang.

vzxwdas
bgwdw

Model sing ditrapake

vvwqwd

Packing lan Shippment

Pelabuhan: Shanghai / Ningbo / Tianjin
Negara Asal: CHINA
Pengepakan: Dikemas karo karton standar
Jinis kapal: Ekspres, segara, udara, darat
Mode Dagang: FOB, CIF, CNF, CRF, EXW lsp

vdwqbgr
wqdsss

FAQ

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A1: Nalika pesenan kurang saka 5000USD, 100% TT Advance.
A2: Yen ing ndhuwur 5000USD, setoran 50%, saldo sadurunge dikirim kanthi TT.
A3: Kajaba TT, kita uga bakal nampa L / C, serikat Barat, paypal, moneygram.

P: Jam pinten kiriman sampeyan?
A1: Kanggo item stok, wektu pangiriman kira-kira jam 7 dina;
A2: Kanggo item umume pesenan cilik, wektu pangiriman kira-kira jam 7-15 dina;
A3: Kanggo pesanan umume barang-barang umume, wektu pengiriman udakara 20-30 dina;
A4: Kanggo nggawe barang khusus, miturut kahanan nyata sing dibahas karo wong sing adol.

P: Apa sampeyan bisa nawakake OEM utawa ODM?
A: Ya, kita bisa! Nanging kita butuh klien menehi gambar utawa conto sing jelas.

P: Apa perusahaan bisa nawakake layanan saben lawang?
A: Ya, kita bisa nawakake layanan lawang kanggo lawang ora mung ekspres, uga pengiriman segara.

P: Apa cara ngirim sampeyan?
A: Kita kirim kanthi Express FEDEX, UPS, DHL, EMS, ARAMEX. Kabeh kargo ekspres dijaluk ing pungkasan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita